/Bucuresti/Brutarie

Lara Sweets

Șoseaua Alexandriei 197, București 077025, România

Lara Sweets
Brutarie
4.7
373 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
92WP+3F București, România
+40 374 491 733
larasweets.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–18
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Ruxandra Ana
Ruxandra Ana2 ani în urmă
De cativa ani e prima noastra alegere pentru sarbatorirea celor dragi sau doar daca vrem surprize dulci. Preferatul nostru este tortul cu ciocolata si rom sub toate formele de decor🎂 - chiar si ascuns sub un costum de Moș , iar pentru Valentine's day ce poate fi mai gustos decat un tort de vanilie, fructe si nuca sub forma de inimioara 💕
Karmen Patrascu
Karmen Patrascu2 ani în urmă
Pachetul Happy Birthday a fost cea mai buna alegere pentru a sărbători impreuna cu prietenii, ziua de naștere de anul acesta. Tortul Duo mousse cu vișine este un deliciu racoritor, al carui gust iti ramane mult timp. Mai ales daca este savurat langa un cappuccino. Recomand Lara Sweets cu mare drag!🙂
Ana-Maria Sirbu
Ana-Maria Sirbu2 ani în urmă
Am comandat tort cu livrare la domiciliu serviciu de livrare a fost excelent! Tortul a fost cu adevărat curcubeu pe cerul gurii! Foarte proaspăt produse de calitate folosite în prepararea acestuia! Cu siguranță voi mai comanda și voi recomanda cofetaria tuturor cunoscuților! Nota 10
Gabriela Nistor
Gabriela Nistor2 ani în urmă
Am comandat tortul Tonka luna aceasta pentru fiica mea și am fost foarte încântați de gust si de aspect.Blatul de migdale îl face să fie puțin crocant ,iar gustul răcoritor de zmeura și crema de ciocolată aduc o savoare specială. Îl recomand! Merită încercat !
Andreea Grajdeanu
Andreea Grajdeanu2 ani în urmă
Torturile sunt ge-ni-a-le!
De 1 an si jumatate comandam constant de aici. Framboisier este preferatul nostru🤍
Comunicarea cu voi e foarte usoara, sunteti foarte prompti si flexibili (de multe ori am comandat pe ultima suta de metri si ni s-au onorat comenzile, indiferent de zi sau ora).
Sunteti deliciosi!
Dragoi gizela
Dragoi gizela2 ani în urmă
Cea mai buna cofetarie din cofetariile de top din Bucuresti!!! Dincolo de produse proaspete, calitate si rafinament la un pret accesibil. Va iubim, sa o tineti tot asa!!
Dora Vulcan
Dora Vulcan2 ani în urmă
Și acum, ca întotdeauna (adică cel puțin o dată pe lună), sunt înnebunitor de bune, nerușinat de bune, strigător la cer de bune! Dau dependență.
Acum am comandat tort trio mousse, chec cu ciocolată, cremșnit și choux à la crème, dar de-a lungul timpului am luat aproape toate torturile la rând și toate prăjiturile.
Sunt absolut incredibile, grozav de bune, nici cea mai mică senzație de aditiv, totul e natural, extrem de proaspăt, livrarea impecabilă; o firmă care-și tratează cu maximă eleganță clienții! La fel cum sunt prăjiturile, sunt și oamenii: buni, naturali, prompți (echivalentul pentru proaspăt). Să vă mai spun că mă conversez pe whatsapp cu oamenii firmei și sâmbăta și la ore imposibile și duminică seară când îmi cășună că aș vrea să fac o schimbare la comanda deja făcută sau că aș avea nevoie de un sfat? Cum a fost și mai înainte. Nu doar că ți se răspunde foarte prompt, dar ți se găsește și soluția optimă, conformă cu interesul tău, cu maximă flexibilitate. Vă spun cinstit că așa ceva nu am mai întâlnit.
Comandăm pentru familia noastră, pentru toți prietenii noștri când e ziua lor, pentru protejații mei și redacțiile pentru care lucrez. Ca să se bucure toți de așa minunății!
Sunt client Lara Sweets de vreo doi ani, dacă nu mai bine, am încercat și alte firme. Chiar nu se compară din absolut niciun punct de vedere: produs și relația cu oamenii. Când i-am reclamat unei dudui de la altă firmă că frișca era cam dubioasă știți ce mi-a răspuns? Cu banii ăia nici să nu mă aștept la frișcă mai bună. Și pe tonul aferent, de un dispreț profund. După ce lăsasem 300 de lei pe un tortuleț cât palma. De la o firmă vestită. Nici la călcâiul Larei nu ajung omuleții aceia disprețuitori...
Produsele de la Lara Sweets sunt exact ceea ce ți-ai dori să mănânci atunci când vrei o felie de tort, de chec sau o prăjitură! Iar oamenii, felul în care te tratează sunt fără comparație! Chapeau!
Iuliana-Marina Mirita
Iuliana-Marina Mirita2 ani în urmă
Beeeeest eveeer! De cand le-am descoperit, de 1 an jumate, am comandat numai torturi, prajituri si platouri de la Lara Sweets cu sau fara vreo ocazie speciala 😍😄. Am prieteni din Constanta care abia asteapta sa le savureze, am dus platouri si la Pitesti, unde au fost foarte apreciate! 💙😍 le facem cunoscute prin tara de cate ori putem.
Locații recomandate