/Botosani/Brutarie

Brutaria Spicul 2

Strada Locotenent Olinescu 5, Dorohoi 715200, România

Brutaria Spicul 2
Brutarie
4.3
107 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XC32+54 Dorohoi, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–21
Marți: 6–21
Mirecuri: 6–21
Joi: 6–21
Vineri: 6–21
Sâmbătă: 7–16
Duminică: 7–13
Scrie o recenzie
Toni Funesta
Toni Funesta2 ani în urmă
Produse proaspete, de calitate, cele mai bune din oraș. Pâine, colaci, batoane, plăcinte și brânzeturi. "La prima mână", cum se zice.
Gicu Nichifor
Gicu Nichifor2 ani în urmă
AU OFERTĂ PREA MICĂ DE PRODUSE
Costache Ibănescu
Costache Ibănescu2 ani în urmă
PERSONAL AMABIL SI RESPONSABIL
Anca Lungu
Anca Lungu2 ani în urmă
Personal amabil,serveste rapid si printre puținele locuri unde dau bon fiscal si pentru un colac chiar.
Ion Ion
Ion Ion4 ani în urmă
Produsele de panificație sunt bune, doar cele care sunt ambalate. Nu cumpărați din cele neambalate deoarece cu mâna care sta in gura se numără și banii, se dă și pâinea. Păcat de colăceii și covrigii care sunt neambalati și expuși fix la gemulețul prin care copiii de la școala strecoară uneori mana pentru a vedea daca sunt proaspeti, sau de plăcintele care stau in lazi, pe jos, neacoperite. In ce privește produsele lactate sunt rezervat, smântâna de 30% este slăbuță și nu prea are gust de smantana. Nu vreau sa polemizez cu nimeni, dar când merg prin țară gust brânză și smântână din diverse zone si pot spune că am găsit și smântână cu gust ca în copilărie, însă acolo încă se cresc vaci. La noi mai puțin.Pe langa produsele menționate găsim sucuri, înghețată si apa îmbuteliata, fapt pentru care dau 3 stele. Se pot îmbunătăți multe lucruri in acest magazin frecventat de oamenii din zona și nu numai: vitrine pentru produsele de panificație, mănuși pentru gestionare - acestea fiind necesitate/obligativitate de baza. Inca ceva: doamnele , in special cea care nu răspunde la salut și nu prea zâmbește, să închidă telefonul când sunt clienții în magazin și să se concentreze la vânzarea produselor, nu la discuții cu rudele și cunoștințele.
Ssergiu76
Ssergiu767 ani în urmă
Acesta este locul la îndemâna și super central din care poți cumpăra zilnic multe specialități de pâine, mereu caldă și super proaspăta și, colaci de toate mărimile.
Coco Micutu
Coco Micutu2 ani în urmă
Sa mia investească și sa facă magazin mai mare dacă te învârti odată răstorni toate rafturile
Otilia Purice
Otilia Purice2 ani în urmă
Curat,servire buna
Locații recomandate