/Bacau/Brutarie

Briosa Mov - bake shop & café

Strada Erou Gheorghe Rusu 2b, Bacău 600036, România

Briosa Mov - bake shop & café
Brutarie
4.9
79 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
HW77+J7 Bacău, România
+40 728 021 449
briosamov.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Cojan Desire Ilenia1 an în urmă
Groaznic, din toate punctele de vedere, o bataie de joc. M am dus cu o poza la magazin si am intrebat doamna de acolo daca pot sa faca ceva de genul, este vorba de un tort cu multe detalii din glazura, flori, dantelă, etc, mi s a zis ca se poate doar ca tortul trebuie sa aiba un kil jumate ca "toata frisca si decoratiunile sa poată sta bine" si ca o sa fie 135 de lei. Am zis ok. Ajung ieri sa imi iau tortul, este cu aproape jumatate de kil mai greu decat trebuia sa fie, decoratiunile sunt aproape inexistente, glazura este pusa in bataie de joc, se vede blatul efectiv, in loc sa fie trandafiri rosii de glazura sunt niste floricele mici de marțipan roz cu niste frunze gigantice pe langa.Tortul pe care l am aratat era plin de decoratiuni, cel pe care l am primit nu are aproape nimic pe el, cateva bombonele albe aruncate ici si colo. Faptul ca e mai greu decat l am cerut a crescut pretul la 225 de lei, 4 lei fiind pentru ambalaj, ceea ce cred ca da dovada de nesimțire imensă. Cand am vazut tortul in vitrină mi a venit sa plâng, saraca fata de la casa nu avea nici o vina, daca nu era ea probabil as fi facut scandal. Mulțumesc ca mi ati stricat ziua cu bataia voastră de joc.
Raluca Tilici
Raluca Tilici2 ani în urmă
Cele mai delicioase deserturi din Bacau. Preferatele noastre sunt tortul de nuca si ciocolata si minunatele briose. Intotdeauna produsele au fost proaspete si din cate am citit mereu, ingredientele sunt de cea mai buna calitate.
Personalul a fost mereu amabil, si mi-a placut foarte mult serviciul de livrare din perioada starii de urgenta.
Irina stefura
Irina stefura2 ani în urmă
Cele mai bune prajituri. Red velvet e preferata noastră, dar absolut toate sunt delicioase. De când exista Briosa Mov fiecare aniversare din viata noastră e însoțită de un tort marca Briosa Mov!
Diana david
Diana david2 ani în urmă
Briosa Mov nu e doar o altă cofetărie! E despre calitate, despre creativitate, despre veselie, despre gust. Torturile pe care le-am comandat acolo (chiar cu întâmplări hazlii) au fost delicioase și unice! Recomand cu toată încrederea!
Ramona Francu
Ramona Francu2 ani în urmă
Îmi place Briosa Mov pt ca de fiecare data când intru în laboratorul lor de pe Logofat Tautu, parca pășesc în urma cu 20 de ani în cofetăriile din oraș! Mirosul de frișcă proaspătă nu te păcălește iar asta este suficient pentru mina ca să-mi dau seama de calitatea ingredientelor.
Asa ca, de fiecare data când mi-e pofta de ceva bun și o vorba dulce vin aici.
PS. Iulia, e cea mai dulce briosă! 😊
EDI BEJAN
EDI BEJAN2 ani în urmă
Briosa Mov, este cea mai bună cofetarie de briose din lume! Am mâncat doua brioșe cu fructe si au fost minunate la gust!

Bianca, 12 ani😊❤️😘🧁🧁🧁
Hey Tu
Hey Tu2 ani în urmă
Ce mai bună Pavlova din oraș. O combinație intre fructe proaspete și cremă de brânză naturală. Un desert fresh care ne încântă simțurile.🤩 Recomand cu încredere.
Ioana Florea
Ioana Florea2 ani în urmă
Cinci stele sunt prea puține cand vorbim despre Briosica mea preferată. Cele mai gustoase si naturale deserturi, si cel mai zambitor si amabil manager!
Hodea andreea - elena
Hodea andreea - elena2 ani în urmă
The best! La briosa gasesti produse de calitate, gustoase si sa nu mai zic delicioase si ca aspect, dar mai ales gasesti oameni de calitate! Recomand 100%.
Locații recomandate