/Arad/Brutarie

Doris Prod Com

DJ709J, Pecica 317235, România

Doris Prod Com
Brutarie
4.4
553 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
53CP+92 Pecica, România
+40 744 691 081
dorisprodcom.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Nicolaie Rista
Nicolaie Rista1 an în urmă
Aici se face o pâine foarte buna
Leonard S.
Leonard S.3 ani în urmă
Am solicitat bon fiscal si nu am primit.
Vanzatoarea ne-a furat pe fata, cerandu-ne mai multi bani decat faceau cumparaturile. Probabil fiindca ne-a auzit ca nu suntem din zona.
Am trimis pe cineva acolo sa ii ceara socoteala si a mintit ca nu am avut rabdare sa ne dea bon fiscal si ca ne-a vandut altceva decat aveam in pungi. HOTI ORDINARI! Ar merita sa fie verificati de ANAF!!!
Mircea Dreve
Mircea Dreve2 ani în urmă
Da, produsele sunt foarte bune, painea minunata. Am dat doar 3 stele datorita servirii incalificabile. Am plecat, ieri, din Timisoara special pentru a lua paine din Pecica. La punctul de vanzare, din cadrul fabricii, serveste o doamna care sfideaza toate regulile de igiena. Si nu doar cele contra Covid.
De masca nici nu cred ca a auzit, si produsele le ia direct cu mana, pe care mai intai o foloseste la deschiderea pungii, respectiv; umezeste degetul in gura, deschide punga si cu aceeasi mana apuca produsul, doua pogacele. Noroc ca veau si paine ambalata!
Inacceptabil in secolul XXI. (Pogacelele le-am aruncat)
Ștefania Cosma
Ștefania Cosma2 ani în urmă
Preturi mari la produsele de patiserie
Loredana Brebenariu
Loredana Brebenariu2 ani în urmă
O super paine. Am dus-o si in Austria
Nicoleta Ilie
Nicoleta Ilie2 ani în urmă
Produsele or fi bune, insa servirea se face cand cu mana pe bani, cand cu mana pe placinte. Si nu accidental. Plus masca, zero. Regulile de igiena lasa de dorit, mai ales ca vremurile sunt cum sunt. Si chiar daca n ar fi, tot lasa de dorit. Mai vad asftel de recenzii, de acum o luna , dar degeaba.
Anisor Andrei
Anisor Andrei2 ani în urmă
Wow! O experienta Pecicana in adevaratul sens al cuvantului! O paine made in Pecica de 2 sau 4 kg cu un gust si textura de exceptie! Nu vei regreta!
Jack Jack
Jack Jack2 ani în urmă
Paine este foarte buna si rezista doar o nedumerire de ce paine pe vatra de 500 de g la Kaufland costa 3.29 RON iar la magazinele mici este 2.4 RON?
Locații recomandate