/Alba/Brutarie

Brutaria Santimbru

Strada Blajului 219, DJ107B, Sântimbru, România

Brutaria Santimbru
Brutarie
4.4
550 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4JMR+XP Sântimbru, România
+40 788 444 414
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Adrian Octavian Marza
Adrian Octavian Marza2 ani în urmă
Am comandat un parastas de la brutarie care a fost foarte gustos însă când l-am scos din plasa la biserica mi-a fost rusine de cum arată. Acesta era ars deasupra, am mai luat și in alte dati și nu era așa. Dacă desfăceam plasa la brutărie nici nu îl luam. Iarasi se pare ca au o problema cu feliatul pâinii, adică poți cumpara doar pâine tare feliata. Am fost la multe brutarii iar cu un aparat bun se poate felia și o pâine mai moale.
Covaci Calin
Covaci Calin2 ani în urmă
Ospitalitate OK spatiul foarte mic
Mitu Pintilie
Mitu Pintilie2 ani în urmă
Nu ratați brutăria!
Cea mai bună pâine pe care am consumat-o vreodată!
Copiii mă roagă să mă abat puțin din drum de fiecare dată când ajung în zonă , să le cumpăr bunătăți de la Brutăria Sântimbru!
Lucian Gheorghiu
Lucian Gheorghiu2 ani în urmă
Pâine de cea mai buna calitate. De cate ori am drum prin zona îmi cumpăr cea mai mare pita. E grozava...va invit sa incercati și voi.
ComșaC CosminC
ComșaC CosminC3 ani în urmă
Țin să vă precizez anumite aspecte, din păcate s-a întâmplat de mai multe ori să cumpăr pâine și aceasta sa fie necoapta, aluatul să arate de parcă nu ar fi fost copt deloc... Sunt foarte dezamăgit, aștept să văd niște schimbări la capitolul ăsta!
Lena Bulichi
Lena Bulichi2 ani în urmă
Cea mai buna pâine pe vatra ca la mama acasă.
Adrian P
Adrian P2 ani în urmă
3-4 stele, doar că fiind o brutărie din sat " aveau prioritate localnicii" ce am luat ca pâine nu a fost foarte strălucit, nu foarte coapta și nu a ținut proaspătă 2 zile.... față de una din locațiile de la Sfântu Gheorghe mai are mult de munca ....
Mihai B
Mihai B2 ani în urmă
5 stele pentru paine, 0 stele pentru modul absolut abject prin care se face campanie electorala in interiorul magazinului. E plin de poze, calendare cu candidatul PSD. Asa ceva nici macar in anii 2000 nu am vazut.Pacat pentru produse. Legat de comentariu de mai jos care face referire la Painea de Lae din Cugir. Clar painea din Cugir si painea din Vinerea e clar peste.
Locații recomandate