/Bihor/Biblioteca

Biblioteca Județeană "Gheorghe Șincai"

Calea Armatei Române nr. 1A, Oradea 410087, România

Biblioteca Județeană "Gheorghe Șincai"
Biblioteca
4.8
79 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2WXF+Q2 Oradea, România
+40 259 431 257
bibliobihor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandra Anton
Alexandra Anton2 ani în urmă
Masca nu este obligatorie la interior, iar programul este prea scurt. Se mai poate lucra si la partea de pastrare a linistii.
Paula A
Paula A2 ani în urmă
Biblioteca este foarte dotata, personal amabil si bun cunoscator.
Dorin O
Dorin O2 ani în urmă
Personalul este foarte amabil si competent. Am avut nevoie de niste carti cu o anumita tematica si am primit ceea ce trebuia. Sunt suficiente carti încât oricine sa gaseasca ceva interesant de citit. O recomand cu incredere, ca alternativa la cumparatul de carti(biblioteca). Pentru a nu uita cand trebuie sa returnez cartile, sunt informat prin mail cu 2 zile in avans.
Emilia Gale
Emilia Gale2 ani în urmă
De cateva luni incoace vizitez Biblioteca județeană cu fetița mea, careia ii place in mod deosebit. Secția ei preferata este Ludoteca, unde sunt cateva jucarii printre rafturile de carti, ceea ce face totul mult mai interesant.
Sanzi N
Sanzi N4 ani în urmă
În cadrul Cercului de lectură in lb engleză, în luna ianuarie am avut bucuria să colaborez cu colegi profesori, studenți ai Universității din Oradea, elevi ai CN Iosif Vulcan și personal din Biblioteca Județeană, secția Ludoteca.
Activitățile antrenante, deschiderea spre lectură și joacă a elevilor mei au făcut din această locație un tărâm de poveste.
Sapir Barbu
Sapir Barbu4 ani în urmă
Locație extrem de bună pentru un moment de liniște si o carte bună. Foarte mulți elevi și studenți se folosesc de sala de lectură datorită spațiului liniștit în care pot învăța, dar sunt de asemenea prezenți si adulți dornici să își îmbogățească cunoștințele. Personalul este amabil, iar în cadrul bibliotecii se desfășoară diverse activități. În perioada aceasta se desfășoară proiectul "Coasem IA", iar cluburile de lectură sunt nelipsite, în special pentru cei mici pentru a le trezi interesul pentru bibliotecă și lecturare încă de la vârste fragede.
Carina Bora
Carina Bora4 ani în urmă
[ENG]
Its a very relaxing and quiet place! Its very good for studying as well. I really recommend to come here!
[RO]
E un loc foarte relaxant si linistit! E foarte bun pentru studiat. Recomand !
Denisa praja
Denisa praja9 ani în urmă
O biblioteca bine dotata, curata. O atmosfera relaxanta. Persoanlul detine multe cunostinte, iti pot da cu usurinta un sfat.
Locații recomandate