/Vaslui/Benzinarie

OMV

Strada Ștefan cel Mare nr.24, Vaslui 730185, România

OMV
Benzinarie
4.3
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JPHM+WV Vaslui, România
+40 372 160 624
omv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Viorel Ratoi
Viorel Ratoi2 ani în urmă
Benzinărie foarte bună, singurul minus - lipsa stației de incarcare mașini electrice.
Sava remus
Sava remus2 ani în urmă
Au carburant calitativ și e un plăcut si curat.Snt și bine amplasati
Ivan Gutan
Ivan Gutan2 ani în urmă
La citi clienți deservesc aici, este curat întotdeauna
Marilena Stanoiu
Marilena Stanoiu2 ani în urmă
Atentie !!! Cereti bonurile de la casa de marcat ca altfel riacati sa fiti trasi in teapa. Eu tocmai am patit-o, noroc ca m-am uitat pe bon si am revenit. Mi s-au returnat banii cu scandal bineinteles.
Cristian Cojocariu
Cristian Cojocariu2 ani în urmă
Este pentru prima dată când sunt atât de dezamăgit de o stație OMV. Am oprit la ora 5 dimineața (noapte afara) să fac plinul la masina. Când am intrat sa plătesc, 4 indivizi in stare de ebrietate, consumau alcool pe scaunele inalte de lângă geam. Bineînțeles că limbajul era plin de termeni care țin de organele genitale. Când unul dintre ei a mers sa mai ia o bere de la vitrina frigorifica, schimbul de replici cu prietenii ramasi pe scaune, era ca la stadion. A venit sa plătească berea, trecând efectiv de lateralul tejghelei, pana aproape de operatoarea de la casa de marcat. Senzația era efectiv ca am nimerit la vreo crâșmă, nu la o stație OMV. De măști nici nu se punea problema. O atmosfera urata, golaneasca. Intrebarea fireasca catre conducere este: cum poti lasa pe mana a 2 femei, fara suportul unui agent de paza, o stație întreaga intr-o tură de sâmbătă noapte?! E mai importanta vânzarea câtorva beri decât civilizația pe care ar trebui sa o găsească clienții, mai ales femei și copii?
Diana Iftinca
Diana Iftinca2 ani în urmă
Super mulțumită de atitudinea angajaților,trec destul de des pe aici sa mă relaxez la o cafea..am văzut ultimile recenzii chiar rautacioase.Asa că întreb și eu, vi se pare normal sa se stea cu o cafea sau un suc in fata câteva ore la o masa, sa nu mai aibe și alți clienți dreptul de a servi o cafea 10 minute?și cât despre apa la cafea sincer eu nu am luat-o niciodata și sunt sigură că dacă ați cerut vi sa oferit,eu de fiecare data am primit tot ce aveam nevoie la cafea(lapte,zahăr și biscuite)..
Daniela Mucuta
Daniela Mucuta2 ani în urmă
Doamne ferește sa vreți un sandviș și sa va prezentați la casa fără sa știți dvs meniul pe de rost. Doamna de la casa a fost deranjata ca am întrebat cu ce sunt sandvișurile (pentru că fiind ambalate eu ca și client ce calc pentru prima și ultima data în OMV Vaslui nu am de unde sa știu ce conține sandvișul Gourmet sau Fresh. Astea nu-s ingrediente, ci denumiri!!). În fine, am cerut un sandviș cu pui, mi-a zis ca nu are. Am cerut Fresh atunci (era primul din vitrina). Il iau, ies afara, ma uit pe el: gyros de pui. Doamna tocmai ce îmi spusese ca nu au nimic cu pui. O bătaie de joc și chef zero de a servi un client. Nu exista scuza pentru treaba asta. Chiar dacă ai o zi proasta sau ești frustrat, nu trebuie sa verși pe clienți. Nu mai calc pe aici.
ToT Eu Ciprian
ToT Eu Ciprian2 ani în urmă
Super multumit de angajati ,mancare proaspata si buna ,combustibil nota 10 ,doar un singur lucru ma nemultumeste,nu poti sa bei o cafea de Moldoveni care asteapta buletinul si pasaportul mai ceva ca Gara de Nord.Rog sa luati masuri ...
Locații recomandate