/Tulcea/Benzinarie

Petrom

Strada Babadag nr. 160, Tulcea 820126, România

Petrom
Benzinarie
4.2
826 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5Q7R+95 Tulcea, România
+40 372 056 110
petrom.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Anamaria Iuliana Vlăduţ
Anamaria Iuliana Vlăduţ2 ani în urmă
Este un loc bun în care îți poți încărca mașina cu benzină pe preț corect! Are și un magazin în care găsești tot ce e necesar pentru fiecare călătorie! Merită aceste 5 stele deoarece chiar este excepțional!
Claudiu Mihai
Claudiu Mihai2 ani în urmă
Personal de toată jena, te duci în calitate de client vrei să plătești cu card SodeXo iar angajații(necunoscători)te jignesc și se cred șefii, am cerut să întrebe sau vorbească cu unul dintre șefii iar personalul spune ,,Eu sunt șeful și nu merge" adica eu sunt vreun nebun am plătit de atâta timp alimente și carburant iar voi spuneți ca nu merge ,dacă nu aveam Cash la mine ce făceam, din punctul meu de vedere benzinărie premium angajați 0
Emil Simion
Emil Simion2 ani în urmă
La spalatorie nu pare a se folosi si... detergent. Pare apa de ploaie mai mult. Nici nu mai intreb de ceara auto.
Corin Teodoru
Corin Teodoru2 ani în urmă
Decent. Cand se aglomerează, inca o casa deschisă se impune.
Adrian A.
Adrian A.2 ani în urmă
In general totul decurge perfect, n-ar strca putina atentie in plus din partea unor casiere. D-na Caracuda Carmen ar putea încerca să fie mai profesionista atunci când încasează, nu toți clienții sunt "persoane fizice".
Încă ceva, în dimineața asta am revenit in aceeași stație sa alimentez și nu știu de ce, poate era prea devreme, dar totuși atunci când ii mulțumești cuiva pentru un serviciu te aștepți sa îți și răspundă. Sunt eu răutăcios sau era aceeași casiera?!
Lucian Sava
Lucian Sava2 ani în urmă
Poate face cineva ceva și în privința accesului în această benzinărie... Dacă vii dinspre E3 stai la coloana de la semafor.. Dacă vii dinspre str. Babadag sau Viticulturii trebuie să "te scarpini oltenește" și să faci vertingouri ca să ai acces. Dacă însăși Petrom ar mai tăia din spațiul închis de mai jos de pompele pentru camioane, poate că ar putea să facă o bandă de preselecție, separată de cea a celor care stau la semafor. Dar din păcate asta nu ar rezolva problema accesului dinspre strada Babadag și Viticulturii. Poate doar un sens giratoriu ar putea rezolva problema...
Musab
Musab2 ani în urmă
OMG experienta oribila. Nu am primit autorizație la pompa pana cel dinaintea mea nu a plătit. Puneți asta într-un moment aglomerat și o sa înțelegeți cât e de frustrant. Sistemul de operare e construit în asa fel încât stochează doua tranzacții pe pompa, dar având casieri fără experiență, chiar dacă lucrează de 20 de ani acolo, lucrurile se complica mai rău decât pot fi.
DoomsdayDevine
DoomsdayDevine2 ani în urmă
Foarte .scump de 3 ori pretu că în magazine
Locații recomandate