/Mehedinti/Benzinarie

Rompetrol

Strada Tufari 3, Orșova 225200, România

Rompetrol
Benzinarie
3.6
52 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
PCR6+7F Orșova, România
+40 372 249 995
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Stoicovici Radomir1 an în urmă
Am cumpărat benzina 05.05.23 în valoare de 219.2lei și am plătit cu cardul.Mi-a spus ca nu a mers și sa repet.Am constatat ca mi-a luat suma de 2 ori.Am sunat de peste 10 ori dar nu răspunde nimeni.Voi anunță ANAF.
Laurentiu Giuroiu
Laurentiu Giuroiu2 ani în urmă
Am alimentat de la ei in 19.06.2021 cu Efix S Motorina 55 chiar plinul si mi se oprea motorul in mers. Pe la toate service-urile pe unde am mers se stia de problema cu motorina de la ei. Incep sa isi bata joc de noi in ultimul hal.
Popescu Cristi
Popescu Cristi2 ani în urmă
Personal de toată jena!!!aroganti și neaimtiti!!!
Cafea oribila!toaleta murdara!parcare lipsa !se parchează pe partea cu ieșirea !!!e poziționat oribil !cand vrei ieși ai dificultăți !!!nu recomand decât in caz de urgenta!eu cred ca și managerul de acolo e tot ca aia de servesc!niciodata nu o sa mai intru acolo!cea mai proasta experiența !👎🏻
Cosmina Răescu
Cosmina Răescu5 ani în urmă
Casiera Murariu A. M uită în mod intenționat sa dea bonurile clienților. Iar de promoții nici nu se mai poate aduce vorba. De ambele beneficiezi numai dacă le soliciți.
Laurentiu Bogdan Novacescu
Laurentiu Bogdan Novacescu7 ani în urmă
Am oprit fiind la întorcerea către Timișoara de la Craiova. Am băut o cafea bună, produsele de patiserie au fost proaspete. La toaletă curat. Cred că benzinăria a fost deschisă recent (martie 2016). Cu certitudine voi mai opri să văd dacă se menţine curăţenia.
Blafticks
Blafticks2 ani în urmă
Foarte nesimtiti. Oprim sa mergem strict la toaleta si sa cumparam cafea si bere pentru pasageri.

Cand sa intram la baie, doamnele s-au trezit si au blocat baia pe motiv de curatenie. Deci practic de la tigara au intrat rapid si au blocat baia.

Nesimtire curata !!!

Din pacate imaginea Rompetrol a fost compromisa pentru noi !!
Olimpia SORINA LAMBU
Olimpia SORINA LAMBU2 ani în urmă
Servire competenta. Produse in termen. Loc de a lua o gustare sau cafea....
V D
V D2 ani în urmă
Experienta neplacuta in aceasta benzinarie din cauza unor angajati care dupa parerea mea nu respecta normele de siguranta la locul de munca. Fiind turist am fost o singura data in aceasta locatie iar cand am dorit sa alimentam am primit raspuns sa asteptam pentru ca se face schimbul de tura, este in regula am asteptat dar nu mi se pare normal sa asteptam mai mult de 30 de minute, iar in tot acest timp vreau sa specific ca doi dintre angajati stateau afara la intrarea in magazin si fumau tigari chiar langa semnul de interzis fumatul chiar aproape de pompele de alimentare. Imi pare rau ca nu am facut poza.
Andrei Talpos
Andrei Talpos2 ani în urmă
Recomand, foarte curat și personal amabil
Locații recomandate