/Iasi/Benzinarie

Rompetrol

Strada Niciman 1, Iași 700521, România

Rompetrol
Benzinarie
4.4
558 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HC5+XQ Iași, România
+40 372 785 417
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Constantin Padure
Constantin Padure2 ani în urmă
Vorbesc STRICT de experienta mea cu acest punct Rompetrol din Iasi de pe Canta. Am permis de peste 17 ani si de-a lungul timpului am alimentat din mai multe tari. Acum aproximativ 45 de minute ( 8 decembrie 2021 , aprox orele 17) , am trecut la prima pompa sa alimentez cu motorina.
Am apasat butonul DEL , apoi am ridicat pistolul pentru diesel. Am mai facut operatiunea asta de mii de ori. In 2 secunde am realizat ca acel pistol nu e pentru autoturisme ci pentru camioane , desi nu vad cum ar incapea un camion acolo. Desi nu e vorba de asta ... Imediat , motorina a pornit FARA ca eu sa fi apasat pe acel trigger. Au durat cateva secunde pana sa realizez ca acel trigger a fost tras si blocajul pus. Imi cer scuze si pe aceasta cale , fata e acel client care a fost facut efectiv leoarca. Ideea e ca cei din magazin cam stiau de problema. Au ras sub musteti si am achitat de pomana 85 de lei. Evident , am alimentat dupa aia la alta statie concurenta .
Internari triaj
Internari triaj2 ani în urmă
Numai cuvinte de lauda despre carburant (benzina 95) , numai ca , in privinta personalului mai trebuie "lucrat".
Daca vrei sa achiti carburantul trebuie sa astepti sa faca sandwich-uri si alte preparate la ambele case in conditiile in care masinile nu mai incapeau sa intre in statie pentru a alimenta.
Lucian Stroe
Lucian Stroe2 ani în urmă
Neseriosi! Pe net scria ca au o priza pt a incarca o autorulota, dar cand am ajuns la ei ne-au refuzat din prima fara nicio discutie
Valentin Ciuhoreanu
Valentin Ciuhoreanu2 ani în urmă
Puțin înghesuită dar e poziționată bine. Prețuri mari...ca peste tot.😁
Camelia Stefănescu
Camelia Stefănescu2 ani în urmă
Va rog un nr de telefon valabil din stație. Am făcut rovignieta acolo și am uitat talonul. Bon fiscal 262 din 13.07.2021. Am sunat la numărul de pe site dar,,, cred ca nu
Madalin Honciuc
Madalin Honciuc2 ani în urmă
Benzina buna, personal amabil, doar că mereu li se cere de către management să facă cate un target la produse gen guma de mestecat, odorizate etc. Urăsc genul asta de marketing.
Alin-Cristian Apostolache
Alin-Cristian Apostolache2 ani în urmă
Folosesc de multă vreme produsele Rompetrol și chiar alimentez regulat în stația de pe strada Niciman, dar vinerea trecută undeva după prânz am fost dezamăgit de personalul stației. Pe lângă faptul că una dintre case era închisă(fără nici un semn vizibil) și a trebuit să cer eu confirmare dacă pot plăti acolo sau nu, pentru ca după câteva minute să fiu chemat 'din priviri' înapoi, timp în care m-am mutat între case, am asistat și la pasivitatea personalului care serveau un client foarte 'aranjat', dar fără mască. Și nu era 'o greșeală' asumată care se rezolvă în grabă. Nu nu, au discutat despre tipuri de țigări, sortimente de gumă și altele.

Îmi pare rău că personalul stației nu alege să se protejeze și în felul acesta să protejeze și multitudinea de oameni care trec zilnic pe acolo.

Aș vrea să vă amintesc cazul benzinăriei din Cehia plină ochi cu români nepurtători de mască.

Oferiți-le angajaților mai multă încredere și susținere să poată ține piept celor care aleg să încalce voit regulile de minimă protecție.
Daniela-Elena Predescu
Daniela-Elena Predescu2 ani în urmă
Personal primitor și înțelegător.
Locații recomandate