/Hunedoara/Benzinarie

Mănăstirea Prislop

DJ687K, Silvașu de Sus 337118, România

Mănăstirea Prislop
Benzinarie
4.8
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JVJ2+P4 Silvașu de Sus, România
+40 720 855 831
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: 7–19
Duminică: 7–19
Scrie o recenzie
Mos Cristian
Mos Cristian2 ani în urmă
Drum de acces acceptabil, mai pot fi aduse îmbunătățiri. Despre indicatoare nu are rost sa vorbim ...
Mănăstirea frumoasa. Totul bine organizat. Daca ajungi dimineața, pana la 10 ai parte de liniste.
Elena dascalu
Elena dascalu2 ani în urmă
Un loc de pelerinaj, unde anual vin foarte mulți credincioși, pentru a se ruga la mormântul părintelui Arsenie Boca, numit Sfântul Ardealului. Biserica de aici datează din secolul XVI și este declarată monument istoric, fiind considerată una dintre cele mai importante biserici ortodoxe din Transilvania. Totodată locația reprezintă un mijloc de reculegere, de recreere, cu multă liniște și frumusețe.
Sorin Pirtea
Sorin Pirtea2 ani în urmă
Locul are har, am venit de două ori aici, în două zile consecutive. Pot confirma atenuarea unor probleme de sănătate după vizita la mormântul părintelui Arsenie Boca și la peștera Sf. Ioan. Un loc minunat pentru oricine care dorește alinare și mângâiere sufletească. Apa de la izvor este foarte bună.
Ovidiu Turcu
Ovidiu Turcu2 ani în urmă
A fost o zi ploioasă. Am fost aici după aproximativ 10 ani. S-au făcut lucrări și totul arată impecabil. Dar nu cred ca sunt atât de importante lucrurile exterioare, mai mult cele interioare. Am plecat de acolo cu gândul că "ne-am legat prea mult de oameni și prea puțin de Dumnezeu." "Că Dumnezeu vrea să ne schimbăm purtările și viețile." Mi-a rămas în minte o întrebare printre altele că am văzut o plăcuță pe care scria "Interzis fumatul, fotografiatul și filmatul", ma-m întrebat oare există o legătură intre ele? Inchei cu o zicere a Pr. Arsenie Boca " Atât cât ascultăm noi de Dumnezeu, ascultă și Dumnezeu de noi". Este un loc liniștit cu pace care te cuprinde.
Remus Perța
Remus Perța2 ani în urmă
Mânăstirea Prislop este situată la altitudinea de 640 de metri și 15 km de Hațeg, este un locas vechi de 500 de ani , Manastirea adăpostește icoana făcătoare de minuni a Maici Domnului cît și icoane pictate de părintele Arsenie Boca , Manastirea este un loc minunat unde poti petrece clipe minunate pe aceste locuri minunate iubite de Dumnezeu și de toți cei ce iubesc aceste locuri minunate .
Gabriel Muraru
Gabriel Muraru2 ani în urmă
Despre Mănăstirea PRISLOP și mormântul lui Arsenie Boca nu se pot comenta foarte multe, fiind repere foarte cunoscute ale CREDINȚEI ORTODOXE. Un loc foarte frumos, la care se ajunge ușor din căile de acces către principalele localități din zona ( Orăștie, Hunedoara, Simeria, Deva) care impresionează prin afluxul de oameni, care vin din diferite motive (cunoscute doar de fiecare) sa mulțumească lui DUMNEZEU, sa ii ceara prin rugăciune lui DUMNEZEU și sa evoce spiritul preotului ARSENIE BOCA.
Nicusor Stan
Nicusor Stan2 ani în urmă
Minunat, atât pot spune. Drumul ok pana acolo și nu am prins o perioada aglomerată.
Mihaela VOINEA
Mihaela VOINEA2 ani în urmă
Dacă aveți noroc și nu e aglomerat, e un loc sublim, plin de pace, care îndeamnă la meditație!
Locații recomandate