/Dambovita/Benzinarie

MOL

Autostrada A1, Km.49+280 Corbii Mari 077040 RO, A1, România

MOL
Benzinarie
4.1
834 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GGMH+Q6 Corbii Mari, România
+40 371 000 329
cautarestatii.molromania.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Mirela Stanciu
Mirela Stanciu2 ani în urmă
Astăzi 28.09.2021,venind de la un spital din București fiind pe autostradă opresc să alimentez și să trec ca orice femeie pe la "serviciul " WC al benzinăriei unde o needucată îmi sugerează să merg la bărbații că ea a făcut curat la femei și nu se poate întra...am așteptat vreo 5 minute zic poate deschide la femei ...doamna de la curățenie era ff obraznică...penibil...am renunțat nu merită efortul și nervii ...tipic românesc...angajatul mai presus decât șefii...
Roxana Dima
Roxana Dima2 ani în urmă
Foarte bine întreținut curat, servire foarte bună.
Ioana Ioni
Ioana Ioni2 ani în urmă
Cam scumpa benzina ,dar im rest totul ok !😉😉😉
Lucian Ghindeanu
Lucian Ghindeanu2 ani în urmă
O benzinarie Moll situata la intersectia multor drumuri Brasov, Sibiu, Valea Oltului mizerabila la toaleta lipsea curatenia si renovarea, mirosul era insuportabil, nu recomand la nimeni sa ajunga sa aiba nevoie la WC.
Adrian Lucian Apostol
Adrian Lucian Apostol2 ani în urmă
Am remarcat toaletele. Sunt moderne cum am văzut în afară, după fiecare fosile colacul este acoperit cu o folie igienică
Cristina dumitrescu
Cristina dumitrescu2 ani în urmă
Stati departe de ei! Cei mai multi vanzatori nu respecta nicio regula (prevenire COVID), in special cei din tura de noapte.
Marin Patrik
Marin Patrik2 ani în urmă
Salut! Fresh-ul din reclamă înseamnă un suc de citrice sau nu, realizat pe loc. De asta se numește fresh(proaspăt). Ei bine aici fresh înseamnă câteva sticle cu limonadă făcute noaptea precedentă... Alo, locația de gestiune nu înseamnă doar vânzare. La toalete nu era săpun, bateria de lavoar era nefixată bine. În Ungaria tot așa este dezinteres, ca la voi?
Aureliu-Constantin Badarau
Aureliu-Constantin Badarau2 ani în urmă
Dacă n-ar avea prețurile identice cu ale celorlalte benzinării "concurente" și la fel de ridicate, as zice ca...era curat, vînzătoarele deși grasane erau amabile, nu mai aveau dezinfectant, era la fel ca-n toate benzinariile din România.
Locații recomandate