/Constanta/Benzinarie

Rompetrol Partener

Sos. Constantei, 907015, România

Rompetrol Partener
Benzinarie
4.1
644 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3JW5+RR Agigea, România
+40 728 305 112
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Nicolae Carabasi
Nicolae Carabasi2 ani în urmă
Cu un card petrom nu am putut plăti pt ca să stricat aparatul.am fost obligat sa achit Cash.Daca nu aveam bani ce se întâmpla? Este o casiera obraznica acolo.Se întâmplă a 2 a oara pe aceiași tura cu aceiași casiera aroganta.Asteptati pina se repara( chiar dacă pompa era blocata ) a fost răspunsul sau plătiți numerar
Simona Brindusa Bacioiu
Simona Brindusa Bacioiu2 ani în urmă
Nu frecventez această stație pentru alimentare cu combustibil. Am intrat accidental ca exista in zona si doar pentru a plati taxa de pod pentru Fetești. Nu s-a putut rezolva problema ca nu aveau asa ceva întrucât erau doar parteneri, acesta a fost răspunsul. Am fost si la Rompetrol nepartener si nici acolo nu am reusit ca nu mergea sistemul. Ce sa zic, justificări pertinente!!!
Sică Stan
Sică Stan2 ani în urmă
Și aici merită, cam scump, dar unde este mai ieftin..!!
Iza Iza
Iza Iza2 ani în urmă
Se respecta igiena, iar angajatii sunt ok.
Marius Tudor
Marius Tudor2 ani în urmă
Locatie ok pentru alimentat cu benzina/motorina, insa spatiul destinat toaletei foarte mic, oferta de produse mica in comparatie cu benzinariile normale si personal amabil.
Cristi Vasilache
Cristi Vasilache4 ani în urmă
In locatiile partenere nu se accepta plata cu ajutorul cardului de tichete. In plus, se pare ca unii angajati habar nu au ca POS-ul care accepta si astfel de carduri este diferit de terminalul normal. Am specificat inainte de a face plata faptul ca voi folosi un astfel de card, dar dupa ce terminalul respectiv mi-a respins cardul pentru ca nu l-a recunoscut, casierul m-a indrumat catre colega lui, pe motiv ca numai la casa respectiva exista un astfel de POS. Un training mai amanuntit oferit angajatilor ROMPETROL nu cred ca ar strica, nu cunosc toate serviciile pe care le ofera.
Sandu Florentina
Sandu Florentina2 ani în urmă
Promptitudine și rapiditate angajati
Mircea Bogdan
Mircea Bogdan2 ani în urmă
Benzinaria foarte slab aprovizionata, doar cateva produse pe raft. In programul de acumulare a punctelor Rompetrol, se pot doar acumula puncte, dar nu se pot achizitona produse in baza acestor puncte. De asemenea am comandat o cafea la pachet si nu am primt capac, pt ca nu erau disponibile. Doar doua stele pot acorda.
Locații recomandate