/Buzau/Benzinarie

Mol

Șoseaua Spătarului 2, Buzău 120226, România

Mol
Benzinarie
4.2
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4RM8+94 Buzău, România
+40 238 724 658
alascom.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Geta Dan
Geta Dan2 ani în urmă
Locația e super ok! De nota 10+++ Doar ca e o D-na chelner care prin atitudinea ei deranjează ( se ia de o fata doar ca avea cercel în nas și buric) ca nu ii plăcea Dumneaei( o D-na bruneta)..ar trebui să isi facă meseria, nu sa o intereseze viata personala a călătorilor ce poposesc la acea locație....sa întâmplat în a două zi de Crăciun.
Sorin Murariu
Sorin Murariu2 ani în urmă
Este un loc de oprire pentru mașini în tranzit (la jumătatea distanței dintre Galați-Braila și București). Este bine aprovizionat și are personal amabil.
Ionuț Musat
Ionuț Musat2 ani în urmă
O benzinărie ok , și am văzut că are cam tot ce vrei , măncare, suc, cafea, și multe promoții, chiar să întrebi de ele
Lucian M
Lucian M2 ani în urmă
Locatie foarte buna, frumoasa, avea, la etaj sali de mese generoase, cu separeuri, cu o priveliste foarte frumoasa, ceea ce m-a facut sa cred ca e foarte buna pentru a servi cafeaua/o gustare in timpul unei pauze. Toaleta de barbati de la parter a fost inchisa si a trebuit sa urca la etaj, ceea ce era de inteles pentru ca locatia era inca in renovare. Merita un mare plus pe tru toaleta de la etaj care are curatare automatea si e fiarte curata si igienica. Dau 4 stele pebtru ca era in renovare, de altfel, 5 stele+
George Ciobotaru
George Ciobotaru2 ani în urmă
Oribil ! toaletele groaznice , murdare și împuțite !
Servire in silă ...
2 stele pentru produse gen cafea și sandwich , par proaspete .
Narcis
Narcis2 ani în urmă
As da 0 stele însă nu se poate. Am comandat doua cafele cu lapte, iar o angajata mai avea puțin sa ne injure ca am luat caffe latte și nu cafea lunga cu lapte. Este ultima data când mai întru în aceasta benzinărie. Mulțumim tipa blonda care face circ in benzinărie pentru un leu în condițiile în care eu am zis direct sa plătesc diferenta
Cristian D-C
Cristian D-C2 ani în urmă
In timp ce imi preparam o cafea (excelenta), angajatii vorbeau foarte tare despre problemele de personal ale filialei locale. Detașări, mutări, înlocuiri de servicii.... Dacă mai luam o cafea aflam toate problemele. Nu e profesionist. Problemele interne nu trebuie să fie cunoscute de clienți.
Carmen Trupsor
Carmen Trupsor2 ani în urmă
Cea mai buna motorina! Fără probleme după 20 de ani!!!
Locații recomandate