/Brasov/Benzinarie

Gara Brasov

Bulevardul Griviței 75, Brașov, România

Gara Brasov
Benzinarie
3.5
63 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ43+6C Brașov, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ionut Durbaca
Ionut Durbaca2 ani în urmă
O gara plina de istorie....traiasca tovarășul....
Lucretiu
Lucretiu2 ani în urmă
Municipalitatea a reușit să asigure o ordine decentă în punctul acesta atât de tranzitat.
Florin Gulianu
Florin Gulianu2 ani în urmă
Ca o primă observație, cu caracter general: arată dezolant! Daca cu un turist (mai ale strain) se face experimentul de a fi lăsat să ia trenul/să coboare din tren la Gara Brașov, fără să i se spună in gara cărui oraș se află, cu certitudine vă răspunde că se află în gara unei localități dintr-un stat subdezvoltat, îndeobște calificat a fi din "lumea a treia". 1.Pavimentul din fața gării este degradat și murdar. 2 În fata celor trei usi duble, dintre care două dorite a fi "automate", există o zonă de nisip apărute ca urmare a dislocarii voluntare a datelor de ciment (este o zonă în lucru veche de cel puțin 6 luni) 3. Funcționează, aleatoriu o singură usa, celelalte două fiind blocate, una cu un lanț ruginit, prins cu un lacăt antic, cealalta legata cu o bandă din plastic tip " Nu treceți, Politia !" 4. Întreg interiorul arată deprimant, nemodernizat, murdar, ca și sălile de așteptare. Dintre cele aproximativ 12 case de bilete (chiar nu le-am numarat), de regulă functioneaza maxim trei. La unele nu functioneaza comunicarea prin microfon- receptor dintre călători și casiere. Acestea, de regulă, sunt plictisite și nervoase, oricum puțin amabile la a răspunde la o intrebare suplimentară privind unele detalii ale biletului / cupoanelor pensionari / handicapați de calatorie. Uniformelor CFR ale acestora nu sunt unitare, fiecare purtând ce dorește dintre elementele vestimentației tip. 5. Tablourile electronice (probabi) de Plecări/ Sosiri au o tehnica rudimentară care pare a fi improvizată , greu vizibile din cauza caracterelor fond mic și nelimitate. De altfel, în tot interiorul iluminatul este crepuscular, cu tente de filme de groază. 6. Nu există mobilier specific incintei unei gări europene din secolul 21, mileniul 3. 7. Accesul spre persoane, prin tunel este semnalizat deficitar. Petru peronul 1 trebuie să fii din Brașov ca să cunoști ca la acesta accesul se face pe la etaj. Persoanele sunt murdare. În tunelul pentru a merge la persoanele 2-3, 4-5, nu se aud difuzoarele prin care se anunță plecarea-sosirea trenurilor. Si in aceste zone iluminatul este precar, sugerând restricții dintr-o epocă revolta: comunism. Din cauza deteriorarii materialului de placare a treptele, există pericolul real de accidentare. Nu există corpuri moderne de iluminat (eficiente, rezistente în timp și economice), de exemplu cu module LED. 8. În întreg arealul gării întâlnești oameni ai străzii, beti, drogați, cerșetori. 9. Toaleta gării este "moderna, cu senzori inteligenti" care te determina a renunța la satisfacerea oricărei nevoi fiziologice🤣. Mai ales prin miros! Dar, cel puțin există! La Gara de Vest din Ploiești, aceasta este încuiată, pe usi scriind ca cheia se află la gardian. Până îl găsești, faci pe tine. 10. Concluzie: Brașovul, renumit oraș turistic, produce o primă impresie groaznică turistului care intră pe aici, principala lui poartă feroviară.
Cristi Kes
Cristi Kes4 ani în urmă
Stație destul de aglomerată, dar se circulă bine.
Mario Man2021
Mario Man20215 ani în urmă
Păcat de cei buni care muncesc in aceasta gara de tren :( Ca ceilalti 50% din ei care daca nu sunt multumiti si au o atitudine porcoasa pot sa se angajeze la compania de taxi Brasov sau sa se duca in constructii daca este asa de greu sa stai jos pe un scaun 😁
Man Claudiu Daniel
Man Claudiu Daniel5 ani în urmă
O gară de 💩💩 cu multi boschetari, personalul CFR de la casierie foarte isteric și needucat (in multe cazuri ori nu primești rest la biletul plătit, ori ești furat când vrei să îți schimbi biletul), cladirea gării foarte prost întreținută,magazinele din gară exagerat de scumpe!
Vlad Codrean
Vlad Codrean2 ani în urmă
Nu este locația gării
NGI Music
NGI Music2 ani în urmă
O gară mult mai frumoasă față de, spre exemplu, gările din București! Are și geamurile îmbrăcate în tricolor, are de toate!
Brașov, orașul meu natal!
Locații recomandate