/Arad/Benzinarie

OMV Arad

Calea Timișorii nr. 176A, Arad 310229, România

OMV Arad
Benzinarie
4.3
780 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
48RC+57 Arad, România
+40 372 855 671
omv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Marinel pristoleanu
Marinel pristoleanu2 ani în urmă
Carburant de calitate. Imi plac foarte mult promotiile pe care le au cu taloane si puncte cadou , la diferite produse : electrocasnice mici , genti de voiaj etc.
Florentina Vlad
Florentina Vlad2 ani în urmă
Locație curată, prețuri că peste tot!
Oana Nistoran
Oana Nistoran2 ani în urmă
Soțul meu și - a uitat portofelul în benzinărie la intrare în Arad dinspre Timișoara. Apelăm de ceva vreme nr. de telefon afișat și nu răspunde nimeni. Dacă s-a găsit portofelul cu acte pe numele Nistoran Gheorghe Cosmin, vă rog să mă anunțați. Mulțumesc!
Mihai Toader-Pasti
Mihai Toader-Pasti2 ani în urmă
O domnișoara tânăra și bruneta extrem de arogantă. Am încercat pentru prima data sa incerc sa trimit bani cuiva. Mare greseala. Nu găsea adrese cu 2 buletine in fata și trântea lucruri și când am întrebat-o drăguț dacă îmi pot spune cât durează a urlat la mine ca nu văd ca muncește, mai durează.
Alex-gabriel szoktor
Alex-gabriel szoktor2 ani în urmă
E atât de ...românesc...când mașinile parchează pe căile de circulație pentru mașini pe mijlocul acestei parcări!
Astfel nu ai decât să iei cea mai "lunga" ruta cu un cărucior pentru a ajunge la mașină..... e atât de balcanic. Rușine@! pt Arad. Așa demonstrați cat de civilizați sunteți.
Marco Nichici
Marco Nichici2 ani în urmă
Este o Baba-Cloanța, zdremțuroasa de fel, care servește aici, tunsă scurt brunet, nesimțită din 'calea-fara, pe la 40-50 de ani. Nu înțeleg cum de și-a păstrat postul in parcurs de 1 an de la ultima Sa "abatere". Dacă am mutat mesele in neștiința regulilor voastre, se poate explica frumos, nefututo!
Bagosi Zoltan
Bagosi Zoltan2 ani în urmă
Acum câteva zile mi-am pierdut portofelul la acest Peko iar personalul nu numai ca mi l-a returnat cu toti banii și toate actele ci m-au și cautat eu fiind din Bihor! Personalul a fost foarte amabil iar Peko-ul in sine este foarte curat și ordonat făcându-mi placere de fiecare data când trec prin zona sa ma opresc aici și sa-mi cumpar un sandwich proaspăt ❤️ Va mulțumesc frumos pentru serviciile de calitate! ❤️
Florentina Vlad
Florentina Vlad2 ani în urmă
Cea mai tare benzinărie din Arad!
Locații recomandate