/Alba/Benzinarie

Trans Iviniș & Co

Strada Mihail Kogălniceanu 61, Sebeș 515800, România

Trans Iviniș & Co
Benzinarie
4.2
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XHG4+JV Sebeș, România
+40 744 497 170
transivinis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Cristi P
Cristi P2 ani în urmă
Oameni super amabili, mâncarea foarte bună.
Claudiu Z
Claudiu Z2 ani în urmă
Foarte bun ciolanul cu fasole...
Lenuta Jasmin
Lenuta Jasmin2 ani în urmă
Un loc frumos 😘mie îmi place, mă simt foarte bine când trec si mă opresc in zonă
Florin
Florin2 ani în urmă
Este ok daca vrei sa dormi(pe timp de noapte dupa ora 23) am avut parte de o muzica asurzitoare( o singura melodie data pe repeat de cava zeci de ori de la o boxa portabila la intrarea in restaurant) nici o posibilitate sa fac un dus etc. Cel putin bine ca a fost apa la toaleta... . Deci pentru dormit simplu doar este ok si doar noapte ca in rest nu este prea mare linistea
Cristian Dragolici
Cristian Dragolici2 ani în urmă
O experienta unica. Am dat comanda de mâncare, urmând ca ulterior sa aflam ca nu erau funcționale grupurile sanitare deoarece era o avarie la alimentarea cu apa în zona. Am întrebat ce face personalul în situația aceasta, cum se desfășoară în mod igienic procesul tehnologic de prelucrare și preparare. Ni s-au arătat niște bidoane cu apa, dar nu ne_a inspirat încredere. Nu ne-a plăcut faptul ca nu am fost informați de la bun început.
Kinga Ludescher
Kinga Ludescher5 ani în urmă
Este a 2.-a oprirea de a mea la acest restaurant. Este un restaurant care se află la intersectia DN1 cu autostrada Sebes-Deva. Lângă restaurant este și o benzinărie Rompetrol și parcare de tir.Există un meniu variat, poti servi pizza, varianta pufoasă, paste, salată cu piept de pui la grătar cu somon afumat sau cu mozarella,. Există și mâncăruri clasice, Minuturi la grătar, cașcaval pane. Ciorba de babgulyas este servită în paine desi n-am mâncat arată foarte bine după poză. Unele mâncăruri sunt pozate care este un real ajutor la alegerea mâncării. Chelnerul George cine ne-a servit a fost foarte amabil, prietenos si atent, si foarte prompt la servire.
Mancarea a venit extrem de repede, o salata uriasa 😁🎉 si muschiulet cu sos se hribi. Ambele gustoase. Este loc de parcare si terasa. Au o sală mare pentru evenimente. Singurul minus din punctul meu de vedere constituie baia care deși este destul de curată arată cam demodată si ar trebui renovată. Oricum din punct de vedere al mâncării recomand!
Vasi Sebes
Vasi Sebes2 ani în urmă
Mâncarea foarte foarte bună. Mulțumesc
Dany Iacsianszki
Dany Iacsianszki2 ani în urmă
Este foarte bună mâncarea si foatre curat restaurantul.
Locații recomandate