/Tulcea/Banca

ING Bank

Str. Babadag nr. 10, bl. 4, parter, Mun, Tulcea 820004, România

ING Bank
Banca
3.6
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5RG2+55 Tulcea, România
+40 340 406 931
ing.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Denis enache
Denis enache2 ani în urmă
Nu recomand.
Ion Livinschi
Ion Livinschi4 ani în urmă
Agentia ing tulcea.Dupa ce am primit mai multe notificari de la ing prin care eram informat despre ofertele lor de creditare, eu fiind client ing de 15 ani, si avind nevoie de o suma nu foarte mare pe o perioada mai scurta de timp m-am decis sa apelez la ei.dupa ce am fost pe la 3 birouri (ei aruncand sarcina respectiva de la unul la altul),mi-au spus ca desi ma incadrez nu pot sa iau banii solicitati decit peste 4 zile si dupa ce ma mai plimb pe la ei( suma fiind de 5000 lei),salariul meu de 4000, ca nu pot sa obtin credit pe o perioada mai mica de 1an.Am acceptat dupa care am fost informat ca nici asa nu se poate.ulterior am cerut sa fac descoperire de card pentru 2 salarii, am fos trimis la alt birou unde am stat alte 40 minute si am fost informat ca se poate dar nu azi.Asta nu inseamna nicidecum pe repede inainte cum fac reclama. Fiind revoltat mi sa spus sa ma mut la alta banca lucru pe care intentionez sa il fac,chiar daca este incomod pentru mine.Acest fel de a trata clientii este foarte departe de a fi corect.
Mirela
Mirela4 ani în urmă
Dezastruos, multă incompetentă și indolenta. În Germania nu îți cere la bancă formulare de rezidenta fiscală traduse din română în germană si nu vii de 4 ori și nu primești telefoane de la bancă tam ne-am.
Bogdan Petrescu
Bogdan Petrescu7 ani în urmă
Banca buna
Verada Tour
Verada Tour2 ani în urmă
Biroul agenției de turism se afla amplasat pe faleza Tulcea in fata Hotelui Delta 4*.
Goseo
Goseo2 ani în urmă
In fiecare an și chiar mai des mă cheamă pentru confirmarea datelor societate, zbor în țara căci societatea operează în Europa și fac personal confirmarea și după câteva luni iar îmi dă email București că cică nu au trimis nimic de la Tulcea. Deci un drum degeaba făcut din Italia in Tulcea. Niste inconștienți ,nu au personal și au rămas niste incompetenți ieftini
Lucian Sarighioleanu
Lucian Sarighioleanu2 ani în urmă
Servire rapida. Cardul se înmâneaza pe loc.
Daniel Cojocaru
Daniel Cojocaru2 ani în urmă
Servicii de calitate!
Locații recomandate