/Timis/Banca

ING Bank

Bd. Take Ionescu nr. 29A, Mun, Timișoara 300064, România

ING Bank
Banca
4
45 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q65P+QR Timișoara, România
+40 356 406 811
ing.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–13
Marți: 9–13
Mirecuri: 9–13
Joi: 9–13
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Laura Luta
Laura Luta2 ani în urmă
Dezamagitor. Nu merita nicio stea. Nu stie nimeni sa explice din ce cauza nu MAI primesc aprobarea financiara, in conditiile in care prima data aceasta s a aprobat. Mi au deschis cont+card pt a face cat mai multe plati poate ajuta la ceva, dar nu stia dna sa mi zica sigur daca ajuta, a presupus.....nu s a intamplat nimic. Mai erau 6 minute si se incheia programul cu publicul, iar dna a gasit scuza"6 minute mai functioneaza aplicatia, dupa aceea se inchide". Putea sa spuna pt ca stiam ca se termina programul.
Monica Varga
Monica Varga2 ani în urmă
De ce exista un singur Atm în Iulius Mall din timișoara? E mereu plin, coadă, nu se poate asa în acest secol. Parca imi deschisesem cont la cea mai modernă banca din românia!
Tom Mac
Tom Mac2 ani în urmă
Nu inteleg rolul acelor doamne acolo, deoarece orice le-ai cere raspunsul este "nu se poate, trebuie sa sunati dumneavoastra in central"
Sami Sahmarani
Sami Sahmarani2 ani în urmă
Lipsa de profesionalism, clientul este tratat ca fiind o bataie de cap de catre angajati, iar raspunsul oferit tot timpul este "nu se poate rezolva"
Ovidiu Blidar
Ovidiu Blidar6 ani în urmă
Am colaborat cu ING Bank din postura de consultant imobiliar la agenția imobiliară ImoPuls, încercând să găsesc cea mai bună soluție de finanțare pentru clienții noștri. Am fost mulțumit de colaborare, au oameni bine pregătiți și orientați catre client. Recomand cu încredere.
Lucy
Lucy2 ani în urmă
N-are rost sa mergi aici, parerea mea e ca n-au nevoie de clienti, noroc ca sunt si multe alte banci care te trateaza mai frumos pentru a te atrage ca si client. Probabil au prea multi clienti, astfel incat sunt iritati deja cand vad potentiali noi clienti. Asadar, adio si m-am lamurit cu ei: niste acrituri!
Nicoleta Nastasie
Nicoleta Nastasie2 ani în urmă
Cortina trasă, ora 13, pauză de masă, zice o funcționară prin geamul gros.
Unde este anunțată online pauza, sa nu nimerești în sediu la ore nepotrivite!
Cineva zice ca este mazgalit cu pixul pe usa.
Pe lângă faptul că ai cardul blocat fără niciun anunt prealabil și 3 roboți te îndreaptă pana la urma , fizic la sediu, cu buletinul.
O rușine, stai in picioare sau mai plimba-te pe strada!
Mirela VR
Mirela VR2 ani în urmă
Nu are rost sa mergi aici și nici să ai vreun cont la ei! Ei nu au nevoie de clienți! E bine când stai la ei și încasează comisioane "grase" după tine, iar când este sa te ajute cu ceva....m-am lămurit cum sta treaba!! 👎
Locații recomandate