/Prahova/Banca

Observatorul Prahovean

Str. Lupeni nr. 6B, Ploiești 100568, România

Observatorul Prahovean
Banca
3.9
117 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2MM+G5 Ploiești, România
+40 726 221 596
observatorulph.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Sorin Palas
Sorin Palas2 ani în urmă
În data de 03 decembrie 2021, în jurul orei 8,45, am avut un eveniment nefericit in viața mea. Accident cu masina pe bulevardul republicii, cartier albert, unde o altă mașină a intrat în mașină noastră, soția fiind în partea dreaptă a rămas incarcerata. Vreau sa multumesc pentru operativitate a si profesionalismul de care au dat dovadă cei de la poliția rutieră, Pompierii si ambulanță. Jos pălăria si toata stima si recunostinta noastra. Pe această cale, cei care au fost prezenți în acea dimineață as vrea sa le MULȚUMESC si sa fac cunoscut fătul ca sunt niste eroi in adevăratul sens al cuvântului.
Mihai Anghelache
Mihai Anghelache2 ani în urmă
Săptămâna aceasta 6-9 decembrie , au fost două accidente rutiere grave , pe DN1A , in localitatea Măgurele județul Prahova , dumneavoastră despre ce județ dați informații , despre traficul interstelar ??
Mihai Antonescu
Mihai Antonescu2 ani în urmă
Felicitari Domnilor si Doamnelor de la Observatorul PH !
Imi pare rau pentru Domnul Gutenberg dar trebuie sa o spun:
PRINT IS DEAD !
Georgiana Dumitrascu
Georgiana Dumitrascu2 ani în urmă
Profesioniști, cu haz uneori...dar cam părtinitori în subiecte câteodată...
Mihai Lungu
Mihai Lungu4 ani în urmă
Motivul pentru care dam aceasta recenzie negativa este explicat in ceea ce urmeaza:
Drept la replica” prin administratorul S.C. „COMPLEX EUROPA LG” SRL, LUNGU GHEORGHE : referitor la articolul aparut in data de 14 .03.2019 , cu titlu “O doamnă generoasă ajută investitorii să construiască în Ploiești, pe terenurile primăriei. Vreți și voi?”
Chiar din titlul articolului reiese un prim neadevar si anume “ O doamna generoasa ajuta investitorii sa construiasca in Ploiesti, pe terenurile primariei”.
Un al doilea neadevar este acela care face referire la capacitatea cortului ce urmeaza sa fie construit fiind trecut in acest articol un numar voit exagerat de 400 de persoane.
Un al treilea neadevar este acela prin care se afirma ca pentru a construi acest cort am demarat ulterior procedura de concesionare a unui teren in suprafata de 179 mp.
De asemenea, tot neadevarata este si afirmatia prin care ziaristul Mihai Nicolae sustine ca arhitecta sef Cristina Hertia pune la dispozitia societatii S.C. “Complex Europa L.G.” S.R.L., un teren al Municipiului Ploiesti, pe care sa-l foloseasca gratuit pe durata unui an .
Pentru toate aceste afirmatii mincionoase, defaimatoare, am cerut un drept la replica care insa nu ni s - a dat
In primul rand, terenul pe care se va construi acest cort este proprietatea S.C. “Complex Europa L.G”. S.R.L, neavand legatura cu terenul pe care dorim sa-l concesionam.
Cortul conform documentatiei va avea o suprafata de 288 mp si o capacitate de 192 persoane (nu cum este scris in articol si anume 400 de persoane) .
In ceea ce priveste demararea procedurii de concesionare a acestui teren, mentionam ca aceasta a inceput cu mult timp inainte de a dori sa construim acest cort, primele cereri de concesionare a acestui teren dateaza din anul 2009.
Totodata, pentru a putea concesiona acest teren am fost nevoiti sa platim lipsa de folosinta si penalitati pentru utilizarea acestuia in cuantum de 42.801 lei.
Ulterior efectuarii platii, procedura de concesionare a stagnat deoarece s-a constatat ca o parte din acest teren reprezinta zona de siguranta a drumului si ar apartine CNAIR.
Deci o parte din sumele mentionate mai sus si achitate de catre noi, nu ar fi trebuit incasate de Primarie.
Avand in continuare nevoie de acest teren care este la limita cu proprietatea noastra, am refacut planul cadastral in asa fel incat terenul pe care dorim sa-l concesionam sa nu se mai suprapuna cu cel al CNAIR.
Am facut in continuare demersurile necesare pentru concesioanrea terenului respectiv si am obtinut am obtinut de la Comisia Nr.2 de specialitate a Consiliului Local, aviz favorabil – "Initiere proiect de hotarare pentru concesionarea terenului in suprafata de 179mp”, in sedinta din data de 18.07.2018 , iar in sedinta din data de 08.08.2018 ,am obtinut si aviz favorabil pentru realizarea operatiunii de intabulare pe cheltuiala proprie a acestui teren in favoarea Primariei Ploiesti.
Adevarata problema pentru care nu s-a finalizat aceasta concesionare este aceea ca, pentru a fi concesionat, acest teren trebuia si evaluat, iar Primaria Ploiesti la acest moment nu are firma de evaluare , lucru consemnat si prin adresa nr. 1388/12.03.2019, comunicata catre noi.
Este adevarat ca un motiv in plus pentru concesioanarea acestui teren este acela de intregire a POT-ului, iar afirmatia cum ca am folosi acest teren gratuit este o minciuna.
Avand in vedere ca suntem o sociatate comerciala care dorim sa facem investitii pe cale legala, la acest moment avem de suferit datorita acestei situatii si nu putem astepta pana ce Primaria va avea un contract cu o firma de evaluare .
Nu am cerut niciodata nimic gratuit, dar aceasta situatie, se datoreaza problemelor birocratice din cadrul primariei Ploiesti.
Am facut acest ,,drept la replica” deoarece ne simtim nedreptatiti de neadevarurile scrise in acest articol, care , in plus serveste concurentei, motiv pentru care avem rugamintea respectuoasa de a - l retrage cu scuzele cuvenite .
Daniel Ene
Daniel Ene2 ani în urmă
Nimic bun despre acest site.Astept cu speranța să aibă cineva curaj să stingă lumina!
Marius Vasile
Marius Vasile2 ani în urmă
De ce atunci când bifez "neprofesionalism"apare pe pagina "profesionalism" ? Sunteti manipulatori, dezinformati, ștergeri postarile care nu va convin si lista poate continua.
Liviu Nisipeanu
Liviu Nisipeanu2 ani în urmă
Nu mă interesează!
Locații recomandate