/Olt/Banca

CEC Bank - Sucursala Olt

Bulevardul Alexandru Ioan Cuza 32, Slatina 230037, România

CEC Bank - Sucursala Olt
Banca
3.4
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C9GC+MX Slatina, România
+40 249 431 468
cec.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adi Man (Bullets4all)
Adi Man (Bullets4all)2 ani în urmă
De evitat, se mișcă infect de greu. Din 15 ghișee 1 funcționează restul le țin pe ocupat iar una angajate își aranjează parul. Coada mare .
Gheorghe Catalin Lala
Gheorghe Catalin Lala2 ani în urmă
Cele mai proaste servicii,timp de așteptare foarte mare...nu recomand!
Catalin Diana
Catalin Diana2 ani în urmă
(Tradus de Google) Bine

(Original)
Ok
Marian Dide
Marian Dide4 ani în urmă
Nu este posibil să-mi blocați bani de pe card fără consimțământul meu ! Pentru actualizarea datelor personale înștiințatima prealabil !
KING OF UNIVERSE
KING OF UNIVERSE5 ani în urmă
Personalul este amabil .... locația este situată în centrul orașului , cei care se află în tranzit prin oraș pot apela la această bancă cu încredere.
Gheorghe Scarlat
Gheorghe Scarlat6 ani în urmă
Uneori stai la coada prea mult.Personal amabil.
The Gamer
The Gamer7 ani în urmă
Un loc ok si clineti sunt multumiti
Sane Sane
Sane Sane2 ani în urmă
02.12.2020 ora 15.00 cand am intrat si stau si astept la niste cozi dupa ce mi-am luat un bon de ordine. Se misca foarte greu personalul. Extrem de greu. Toate ghiseele au functionari pe scaune ce butoneaza la calculatoare, dar sunt fara clienti. Toti clientii stau si asteapta cu bonurile de ordine in mana si nimeni nu-i striga. Din cand in cand se aude cate un numar strigat prin difuzor, clientul alearga spre ghiseu, termina repede si pleaca. Ramane doar functionarul singur pentru o lunga perioada de timp. Botoneaza ce butoneaza si dupa ce se plictiseste si el si noi, se mai aude un numar strigat in difuzor. Iar functionarul se uita ca nu cumva vecinul sau functionar de langa el, sa stea degeaba si el sa munceasca....si uite asa astept de 25 de minute ca sa platesc o taxa de numere rosii si privind pasiv la ce se intampla observ cu usurinta ca functionarii bancii, de fapt se razboiesc in tihna intrei ei, ca nu cumva sa munceasca unu mai mult decat celalalt.
Treaba asta inainte de "tehnonolgizare" o faceam in 5-7 minute. Acum mi-a luat mai bine de 25 si cred ca mai stateam ceva, daca din spate nu venea o doamna cu chef de munca, ce in 5 minute de cand s-a asezat la chiseu si a preluat clienti, cat au muncit celelate 3 doamne in 20 de minute.
Locații recomandate