/Mures/Banca

ADMINISTRAŢIA FINANŢELOR PUBLICE TG. MUREŞ

Str. Doja Gheorghe, 1-3, Târgu Mures, Mures, 540235, Târgu Mureș 540015, România

ADMINISTRAŢIA FINANŢELOR PUBLICE TG. MUREŞ
Banca
2.1
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHQ5+QH Târgu Mureș, România
+40 265 262 173
paginiaurii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Eni Enci
Eni Enci2 ani în urmă
Cel mai prost organizat instituție.Nici măcar un certificat nu au în stare să elibereze. Merge omul acolo personal dar totuși trebuie să trimiți o cerere online ,deparcă fizic nu existăm .Și nici nu te informează corect , îți spune numărul formularului pe care trebuie să trimiți online și nici nu se potrivește .Apoi soliciți ajutor prin email doară fizic nu se putea,și cine știe cât timp tebuie să aștepți până primești un răspuns. Dacă aveți relații cu clienți de ce puneți pe om să se chinuie cu prostiilea astea de acasă? De ce sunteți la chișeu? Să vă piliți unghia? De luat bani sunteți buni,de rezolvat proble cam deloc.
Márta Filep
Márta Filep3 ani în urmă
Din pacate nu am o parere buna despre servirea si mai ales la ajutarea clientilor. Am nimerit o femeie discriminativa, desi incerca sa vorbeasca pe limba mea, ce am apreciat, jignea intr-una natiunea mea. Nu m-as duce nicioadata acolo dar din pacate am din cand in cand oglibatii cetatenesti. Din partea mea nu primeste nici-o steluta.
Sebesi Hanna
Sebesi Hanna3 ani în urmă
(Tradus de Google) Personal foarte nepoliticos și rasist. Citez: „Știu că ungurii nu cred în Covid, dar nici măcar nu spun nimic pentru că asta nu este o luptă pe care o vei câștiga”. (da, purtam masca în mod corespunzător și, de asemenea, sunt vaccinat) Foarte neprofesionist și inutil.

(Original)
Very rude and racist staff. I quote: " I know Hungarians don't believe in Covid but don't even say anything 'cause this isn't a fight you are going to win". (yes, I was wearing my mask properly, and also am vaccinated) Very unprofessional and unnecessary.
Johann Fodor
Johann Fodor5 ani în urmă
anaf din tg mures sunt prost organizati.... din pacate... a trebuiet sa mi depun decalaratia de venit si nu aveau formulare mai bine de o luna de zile.... asa ceva nu se poate...
Karoly pungucz
Karoly pungucz5 ani în urmă
Szilveszter Szilveszter
Szilveszter Szilveszter5 ani în urmă
Dumbrava Calin Teodor
Dumbrava Calin Teodor6 ani în urmă
(Tradus de Google) Grozav

(Original)
nice
Ioan
Ioan7 ani în urmă
De ceva vreme reusim sa ne platim "darile" mult mai rapid. Felicitari angajatilor!
Locații recomandate