/Mures/Banca

Banca Transilvania - Divizia Pentru Medici

Strada Mihai Viteazul 31, Târgu Mureș 540098, România

Banca Transilvania - Divizia Pentru Medici
Banca
3
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HH2F+CF Târgu Mureș, România
+40 265 210 376
bancatransilvania.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
#Davroofing
#Davroofing3 ani în urmă
Bt... recomand.
Calin
Calin4 ani în urmă
Personal nepoliticos și cu o atitudine anti-client. Parca ai veni la cerșit la ei așa se comporta. In urma experienței avute m-am decis sa imi deschid cont la alta banca.
Izsakhár Efraim
Izsakhár Efraim4 ani în urmă
(Tradus de Google) Deși în Târgu-Mureș trăiesc zeci de mii de cetățeni maghiari, există doar subtitrări monolingve, iar personalul nu vorbește alte limbi. Este lăudabil faptul că cel puțin bancomatele au o interfață de utilizator în limba maghiară, dar acest lucru nu este încă suficient.

(Original)
Habár Marosvásárhelyen több tízezer magyar anyanyelvű állampolgár él, csupán egynyelvű feliratok vannak és a személyzet sem beszél más nyelveket. Dicséretes, hogy legalább a bankautomaták magyar nyelvű kezelőfelülettel rendelkeznek, azonban ez még mindig kevés.
HEduGuide HEduGuide
HEduGuide HEduGuide4 ani în urmă
(Tradus de Google) Această bancă era mai bună decât toate celelalte bănci românești, acum este una dintre cele mai scumpe și încep să arate adevărata față. Extragere, atitudine proastă față de proprii clienți pentru a nu spune mai multe dacă utilizați o bancă diferită, totul începând de la managementul de vârf ar trebui să evite dacă este posibil.

(Original)
This bank was better than all other Romanian banks, now is one of the most expensive and they start to show the real face. Rip-off, bad attitude towards the own customers not to say more if you use a different bank, all starting from the top management should avoid if possible.
Geo Prime
Geo Prime5 ani în urmă
Foarte ok!
Klaudia Bencze
Klaudia Bencze5 ani în urmă
Personal nepoliticos
Consult Homeopat
Consult Homeopat2 ani în urmă
Colaborez cu aceasta banca din 2008, personalul a fost intotdeauna politicos si prietenos, am doar ganduri bune si sentimente de apreciere pentru fiecare din oamenii de aici. Nu inteleg recenziile negative pe care le-am citit.
Oameni buni, puteti incerca si voi sa fiti amabili in calitate de clienti, sa intelegeti ca cei din fata voastra sunt oameni si ca se pot bucura si ei de rabdare, de un zambet si de o atitudine pozitiva din partea clientilor.
Denis Cel Mare
Denis Cel Mare2 ani în urmă
Jalnic
Locații recomandate