/Ilfov/Banca

Porsche Finance Group Romania

Cladirea Porsche Bank, Bulevardul Pipera Nr 2, Voluntari 077190, România

Porsche Finance Group Romania
Banca
2.7
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4Q8+2J Voluntari, România
+40 21 208 2600
porschebank.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ion Gritco
Ion Gritco2 ani în urmă
Foarte, foarte slabi ca și serviciu clienți, nu am mai întâlnit asa ceva în România
Alex Cretu
Alex Cretu2 ani în urmă
Halal banca! Cel mai prost serviciu cu clientii si cel mai mare dezinteres in rezolvarea pagubelor pe care banca insasi le cauzeaza clientilor. Este o banca ce plateste din conturile clientilor sume pentru popriri inexistente si, dupa ce le arati ca au gresit, cel care trebuie sa indrepte situatia esti, culmea, chiar tu (clientul), cel pe care ei l-au prejudiciat. Adica trebuie sa le platesti din nou sume pe care ei le-au platit din contul tau, catre terti, in mod nelegal. Cand le ceri documente prin care sa demonstreze ca platile facute de ei au la baza temeiuri legale, valabile la data platii, iti trimit in scarba un extras de cont. De parca ar reiesi ceva din el. De ce oare aceasta atitudine? Pentru ca stiu ca au gresit, dar nu vor sa recunoasca.

Astept sa fiu contactat de o persoana cu functie de conducere pentru solutionarea prejudiciului pe care mi l-ati cauzat!
Mihai Savu
Mihai Savu4 ani în urmă
Pe scurt. Am facut o plata si la codul de client ultima cifra a fost trecuta 7 in loc de 6. Plata nu s-a inregistrat si am ramas cu restanta, desi in sistem se incasasera banii, iar restul detaliilor (seria si nr facturii, numele platitorului etc coincideau). De altfel asa am facut platile timp de 16 luni, dar pana acum se asociau corect. Am sunat o saptamana zilnic, timp in care am trimis tot ce mi-au solicitat (OP, buletin, cerere scrisa de rectificare). In continuare figurez restant, desi banii mei sunt in conturile lor de 2 saptamani si sun in fiecare zi sa-i rog sa rezolve problema. Primesc acelasi raspuns dezinteresat "maine, maine se rezolva". Eu sigur nu mai lucrez cu ei niciodata.
Enghin Ismail
Enghin Ismail4 ani în urmă
Cum pentru două proceduri sa aștept o luna de zile și după atâta timp să nu fie gata. Am cerut înmatricularea mașinii și schimbarea de numere, dar după o lună de zile au reușit doar înmatricularea. Mă simt neîndreptățit in drepturile mele reale. Acum trebuie sa aștept încă o lună să schimbe numerele de la mașină, dar ratele le plătim, casco la fel. Este primul meu leasing și ultimul la voi. Nu recomand sa apeleze cineva la serviciile dumneavoastră, doar sa fie foarte constrâns de situație. Va felicit pentru serviciile oferite
Bogdan Olaru
Bogdan Olaru2 ani în urmă
Nu recomand sub nici o formă colaborare cu Porsche Leasing, pe lângă faptul că sunt printre cei mai scumpi din piața (asta este ce mai mica problema), daca erau serviabili, orientați către client cu ei nu ai cum sa o scoți la capăt, ei au dreptate și pe dreptatea ta singura cale prin care poți avea dreptate este instanța. NU RECOMAND, daca aveți nevoie de leasing mergeți la OTP sunt cei mai buni, la ei toate problemele au rezolvare.
Florin NICOLA
Florin NICOLA2 ani în urmă
LE: Am fost contactat de către un reprezentant al loc cu care am reușit să am o discuție amiabilă, cu sens. Toți facem greșeli, important e să avem bunăvoința de a ni le asuma și de a încerca să le reparăm, ceea ce s-a și întâmplat. Poate că am fost și eu puțin supărat când am făcut această recenzie, așa că ridic evaluarea de la 2 stele la 4.

Am dat două stele și nu una pentru că au fost situații în care s-au purtat ok, profesionist. Dar ... Cămătarii sunt niște persoane drăguțe pe lângă PL. Sunt în stare să te taxeze și dacă bei un pahar cu apă de la dozatorul lor. Iar dacă plata li se pare că întârzie (din cauza faptului că ei nu își verifică ei situațiile de încasări) te hărțuiesc imediat cu telefoane și emailuri de parcă ai fi un infractor, nu clientul lor. Nu mai spun că ditamai instituția financiară nu îți oferă posibilitatea de a plăti online cu cardul ratele, lucru oferit până și de cel mai neînsemnat comerciant online. În plus, nu-și respectă promisiunile. Într-un cuvânt, mi-e pur și simplu lehamite să mai lucrez cu ei. Parcă și văd că vor veni cu un răspuns aici de doi lei în care vorbesc mult și frumos, corporatist, așa, dar fără niciun sens.
Dana Trust
Dana Trust2 ani în urmă
De două luni nu primesc niciun fel de raspuns cu privire la înmatricularea autoturismului
Masina are ITP-ul expirat si nu mai pot circula de o lună pentru ca ei au pierdut actele si nu au curajul sa recunoasca. Am trimis dovada primirii, se ascund în spatele diverselor departamente si persoane.
Nu raspund la solicitări si lasa sa treaca timpul fără a face ceva.
Au un grad ridicat de neprofesionalism

Apropo in afara de mailul lor de office@.... Se mai pot face si in alta parte reclamații?
Andrei Manea
Andrei Manea2 ani în urmă
Angajati foarte lenesi, neorganizare totala plus lipsa de interes.

La VW service, receptie acelasi lucru.
Astept de 30 minute sa ajunga baiatul cu cartela pt incarcarea electirica.
Iti vand masina electrica iar dupa nu le pasa.
Locații recomandate