/Cluj/Banca

ING Bank

Str. Observatorului nr. 90, Mun, Cluj-Napoca 400352, România

ING Bank
Banca
4.2
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH3M+P7 Cluj-Napoca, România
+40 364 406 961
ing.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–13
Marți: 9–13
Mirecuri: 9–13
Joi: 9–13
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adi Popa
Adi Popa2 ani în urmă
Super
Nellu B
Nellu B2 ani în urmă
O experiență de nota 10
Catalin Pavel
Catalin Pavel4 ani în urmă
Tot respectul pentru profesionalismul dovedit de dna. Firmanciuc.
Claudiu K.
Claudiu K.6 ani în urmă
Mi-am redeschis contul si actualizat datele si am primit si cardul de debit pe loc, totul in aprox. 10 minute. Plus ca mi-a fost explicat totul foarte clar. Mai rar asa ceva in Romania. Se vede nivelul managementului bine pus la punct!
Dumitru Muset
Dumitru Muset2 ani în urmă
Am vrut sa imi fac cont pentru PFA, am asteptat o luna pana me-au spus ca doamna care a indeplinit cererea a indicat gresit nationalitatea mea. Apoi a trebuit sa ma deplasez inca odata la banca ca sa semnez o alta cerere. Am mai asteptat inca o luna pentru acceptarea cererii de la Bucuresti si tot nimic. Dupa care am rupt orice relatie cu ei. Am plecat la BT si am facut cont in 5 min. Stati departe de ING Romania.
Alexandru Muresan
Alexandru Muresan2 ani în urmă
Personal slab pregatit si neinteresat ! Am intrebat daca pot sa fac o depunere de Eur in contul personal de Eur neavand si card in Eur doar de lei.Dupa ce s-au consultat intre ele raspunsul franc a fost ca nu se poate decat daca am card in Eur . Nu mi -au spus ca pot sa-l fac pe loc in 2 minute am aflat asta de la agentia de pe Motilor unde fetele au fost de nota 10.
Alina Bujor
Alina Bujor2 ani în urmă
Am luat un credit ipotecar de la aceasta agentie in perioada starii de urgenta. Am colaborat cu d-nul Eusebiu Dascalu si d-na Laposi Maria. Am tot respectul pt.acesti oameni care au dat dovada de caracter, profesionalism si interes pt. client, in toata perioada de colaborare cu ei.
Ii recomand cu toata increderea!
Catalin Dan
Catalin Dan2 ani în urmă
Super ok.
Locații recomandate