/Bucuresti/Banca

Administrația Financiară Sector 2

Strada Avrig 63, București 021574, România

Administrația Financiară Sector 2
Banca
1.7
134 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4RM+RG București, România
+40 21 256 9935
anaf.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Moise Mariana
Moise Mariana2 ani în urmă
Buna dimineata! Este imposibil sa iei legatura la acel numar de telefon, nu doresc decat o informatie, nu sunt in tara iar un vecin imi ia corespondenta din cutia postala, am primit o notificare de la posta precum ca pot sa imi ridic plicul de la ANAF in baza buletinului, nu am vrut decat sa stiu despre ce este vorba mai ales cand e vorba de ANAF si este prima oara cand primesc ceva de la aceasta institutie publica, m-am intrebat ce poate fi, nu am societati sau cladiri inchiriate ca sa imi vine impozite, taxe, habar nu am. Chiar atata bataie de joc la adresa cetatenilor? Va adresez o intrebare, stimati angajati ai acestei institutii platiti din banii contribualillor: Va este greu sa raspundeti la telefon? Daca nu detineti personal pentru asa ceva nu mai afisati acel numar! Acea steluta nu este valabila dar pentru ca nu ma lasa sa postez a trebuit sa aleg aceasta optiune conditionata!!! Rusine!!! Poate imi raspundeti cum as putea sa iau legatura cu aceasta insitutie, o optiune valabila si prompta!
Cătălin preda
Cătălin preda2 ani în urmă
Aceasta institutie este o bataie de joc la adresa cetatenilor. Doua zile incontinuu incerc sa dau de un angajat al acestei instituii si nu se poate lua legatura cu ei prin acel numar de telefon. Este degeaba!
Gabriel nica
Gabriel nica2 ani în urmă
A trebuit sa ajung la sediu ca la mesaje nu raspunde nimeni iar la telefon nici nu poate di vorba sa iei legatura cu cineva......Domnilor de la aceasta institutie ar trebui sa cunoasteti faptul ca nu toate categoriile de varsta si implicit toata populatia romaniei are cunostinte in domeniul fiscal!!!!
Detalierile dumneavoastra sunt seci aproape spre zero......
George Lemnaru
George Lemnaru2 ani în urmă
Daca as putea sa dau zero ar fi mult. Am stat 40 de min sa pun o simpla intrebare, ca sa ma goneasca la sediul din rosseti. Un ghiseu deschis si ala universal. Rusine. 2021!
Adelina Filip
Adelina Filip2 ani în urmă
Sun de zile întregi pentru a obține o informație si nici macar o data nu a răspuns cineva.
Ca sa nu mai zic ca informatia imi este necesară tot din cauza incompetenței lor de a trimite direct somatie de plata, cu dosar de executare deja deschis, despre care nu am nicio informație. Pe ghișeul.ro nu apare nici o datorie, însă ma trezesc cu somatie acasa. Halal instituție, halal stat!
Public relations D&D
Public relations D&D2 ani în urmă
Ofer 3stele gardianului,care este un domn amabil si care ajuta pe toata lumea cu info despre completarea declaratiei unice.Stand in picioare si miscandu-se de la o persoana la alta,mereu dragut si cu un sfat util,parea ca nu oboseste deloc.Chiar daca eu nu am avut nevoie de dumnealui,am observat,profesional vorbind ca este o surpriza neasteptata si placuta.Dansul stie diferenta dintre impozitul pt venituri din chirii,din drepturi de proprietate intelectuala,din activitati agricole inclusiv cine are cheltuieli deductibile si in ce procent.Multe felicitari acestui domn,dar nu si celorlalte angajate de la ghisee care,ca de obicei erau plictisite,indiferente si carora le citesti in ochi dorinta de a te ajuta egala cu ZERO!!! Ar fi mai corect ca dansul sa fie la un ghiseu,asezat pe un scaun,cu un calculator in fata si sa i se plateasca un salariu mai bun,pt ca ajuta oamenii mai mult decat functionarele antipatice deja existente,angajate pe pile si relatii.
Adrian Henciu
Adrian Henciu2 ani în urmă
In primul rand nu răspund la telefon niciodată. După mult timp de stat la coada pentru o informație îți vorbesc lipsiți de respect, de parcă ar trebui să știi de ce ai nevoie... am încerca să scot un certificat fiscal online nu merge . O organizare proasta,multa lipsa de respect față de contribuabili. Rușine am pierdut 6 ore pentru o informație și sa scot un certificat fiscal.
Antonia Ivascu
Antonia Ivascu2 ani în urmă
Coada afara, aglomerație inauntru. Nu exista birou de informatii.Daca intrebi ceva esti trimis de la un ghiseu la altul, nimeni nu stie nimic, nu raspund nici la întrebări simple. Murdarie, spatiu necivilizat, o rușine. Parca se vorbea de digitalizare. Poate peste 10 va fi mai bine.
Locații recomandate