/Brasov/Banca

ING Office Brasov Onix

Bd. Grivitei nr. 77-83, Mun, Brașov 500198, România

ING Office Brasov Onix
Banca
4.1
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ33+GF Brașov, România
+40 368 406 941
ing.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–13
Marți: 9–13
Mirecuri: 9–13
Joi: 9–13
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Olivia-Petra Coman
Olivia-Petra Coman4 ani în urmă
Tratament foarte prost al clientilor (mai ales persoane juridice), incompetenta, lipsa de empatie sau de intelegere.
Nu a fost intotdeauna asa, dar se pare ca, in ultima perioada, volumul de clienti nu mai poate fi gestionat.
Esti repezit, jignit si... personal, ma gandesc sa schimb banca.
FLO MADE IT!
FLO MADE IT!7 ani în urmă
N-au restel de biciclete, deci 4 stele maxim.
Imavision Romania
Imavision Romania7 ani în urmă
O echipa de profesionisti. Recomand cu incredere
Christian daniel urse
Christian daniel urse2 ani în urmă
Personal foarte amabil, totul a decurs foarte ok, chiar daca am ajuns cu 15 minute înainte de încheierea programului. Program de lucru până la 17:30, ceea ce e un mare plus față de alte bănci care parcă au program de lăuză. Foarte mulțumit de experiența din ING Office Onix, în particular, și de serviciile ING în general.
Mihai Buta
Mihai Buta2 ani în urmă
Personal jalnic, am făcut o cere de închidere cont și retragerea banilor, și ce sa vezi surpriza, după 10 zile încă nu mi a fost rezolvată cererea și nici bani transferați in contul indicat.Cont indicat la cererea personalului din banca!
Cea mai proasta alegere sa lucrezi cu ING.
L M C !
L M C !2 ani în urmă
O agenție modernizată, cu atm -uri noi,ușor funcționale, operațională non stop , pe baza de card ING.
Recomand!
Emanuel Oseaca
Emanuel Oseaca2 ani în urmă
O banca mizera ! Doar reclama si atat, n ai cum atat incompetenta intr o saptamana sa suporti. Nu este nimic online, am solicitat ,,online" o adeverinta din care sa rezulte suma pe care o mai am de dat la un credit ( descoperire de card ), pentru a-l inchide. Adeverinta era necesara altei banci, i am rugat sa urgenteze procedura, eram constrans in mod real de obtinerea unei credit la cealalta banca, operatorul a spus ca a mentionat acest lucru. Adeverinta ( 3 randuri scrise )am primit o dupa 5 zile, termenul fara urgentare era de 3 🤬🤬🤬 si asta dupa 1000 de tel.efoane Habar nu au ce inseamna un O.P conditionat, s a facut o asemenea plata: Primesc adev. iar plata se face de la X Bank la ING prin acest OP conditionat ( asa ar fi procedura ), dupa ce pleaca banii din XBank ma duc la ING sa inchid creditul si sa iau o alta adev. care sa ateste ca l am inchis.....ce credeti ? Banii, desi plecati nu apareau in contul de ING si ii spun doamnei dragute de la ghiseu sa sune la Biroul Central sa vada daca apare in asteptare, sau sa mi dea orice informatie sa pot rezolva problema, mi se transmite ca imi face o ,,solicitare" si sa sun eu sa aflu despre situatia banilor.....asa ca stateam la birou in sucursala si vorbeam la tel cu departamentul lor de la Biroul Central, care erau de la credite si mi stiau nimi, ,,departamentul de plati" s ar fi ocupat...... . Sunt mult mai multe....concluzie: Atitudine 0, implicare 0, politete 0, iar duduia care ar avea 8 ani vechime pe acolo, o anunt, respectous, ca-i are degeaba.
Cristina Fazakas
Cristina Fazakas2 ani în urmă
15 Iunie 2020 Buna ziua! Pc de lucru ING Onix Brasov este inchis de cateva zile pt renovare, nu faceti un drum degeaba, va mai dura pana la deschidere.
Locații recomandate