/Arges/Banca

BRD - Groupe Societe Generale

Pitești, România

BRD - Groupe Societe Generale
Banca
2.2
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
VV3G+X4 Pitești, România
brd.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Eduard Edytaa
Eduard Edytaa4 ani în urmă
Sediul este aranjat într-o manieră modernă, de bun gust iar amplasamentul ATM-urilor in interior facilitează procesul bancar in perioadele de iarnă sau in perioadele când nu sunt condiții meteo favorabile!
Marian MMA
Marian MMA4 ani în urmă
Se poarta frumos pana iti dau creditul. Apoi cand te duci sa platesti o asigurare PAD sau sa faci o rambursare anticipata, nu te mai baga nimeni in seama.
Iulian sandu
Iulian sandu6 ani în urmă
Sucursala bănci din Pitești. Clădirea este moderna, situata în centrul orașului, păcat ca este foarte mare aglomerație și uneori nu toate ghișeele bănci sunt deschise, lăsând oameni sa aștepte la cozi destul de mult timp. Banca percepe comisione ridicate pana și la alocația copilului când intra pe card percepe comision. În rest este ok
Nija Skija
Nija Skija6 ani în urmă
Cladire moderna in centrul orasului. ATÂT. Politica bancii...de fapt inselatoria bancii. Este cea mai mizerabila banca, dupa raiffeisen. Este banca unde daca faci un imprumut si il achiti mai repede platesti un comision enorm. La camatari daca duci bani mai devreme platesti doar dobanda stabilita. Contul de economii este taxat enorm. Azi am vrut sa imi transfer bani in contul de economii, cont in care aveam bani, apoi aflu ca nu am acces la bani deoarece sunt mai putini. Cum dracu sa ma taxezi pt niste bani pe care ii aveam acolo dar nu ii ei si astepti sa pun mai multi pt a bloca toti banii, desi suma pe care o aveam initial era suficienta pt datorie. BRD=MIZERIE.
Ionut Enache
Ionut Enache6 ani în urmă
Stat la coada ore intregi ca de obicei (am stat 30 minute fara exagerare pentru ca una din cele de la ghiseu sa rezolve un client de am crezut ca innebunesc)
Locații recomandate