/Vaslui/Avocat

Notariat Irimia

strada Stefan cel Mare, nr. 91, bloc T5-T6, parter, esplanada superioara aTeatrului de Vara, chiar langa marea fantana arteziana, Vaslui 730167, România

Notariat Irimia
Avocat
3
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JPQM+6G Vaslui, România
+40 744 206 441
notariatirimia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Strat alexandru
Strat alexandru2 ani în urmă
Profesionist si rapid!
Diana gutu
Diana gutu3 ani în urmă
Comportamentul fata de clienți lasa de dorit. Nu am avut un act si s-a comportat de parca s-a comis nu stiu ce infracțiune.
Farid Hilmi
Farid Hilmi5 ani în urmă
Comportment authentic, domnul traieste in epoca de aur Inca nusi adat seama ca el este functionarul clientului si pozitia lui e sa serveasca si nu Invers Dumnezeu sa-l ajute.
Laurentiu Constantin
Laurentiu Constantin5 ani în urmă
Experiență oribilă - comportament psihotic, nu pare să aibă nevoie de clienți, mai degrabă de ajutor medical calificat.
Valentin Strujan
Valentin Strujan2 ani în urmă
Zeul notarilor, nu te ajuta cu sfaturi ABSOLUT DELOC, nesimțit de îți interzice sa vorbești și vorbește peste tine El, fratele lui și cu tot neamul ce sunt acolo în acea clădire. NU recomand nimănui, evitați aceasta familiei de notari IRIMIA. Zero profesionalism EVITATII.
Chiar Eu
Chiar Eu2 ani în urmă
Notarul nu actioneaza doar dupa cerintele clintilor. Cererile acestora, daca nu sunt insotite de acte doveditoare, sau daca nu sunt in acord cu Legea, NU pot fi rezolvate, si oamenii insista si se enerveaza inutil.

Fara acte doveditoare IN ORIGINAL ai venit la notar degeaba, si xeroxurile si fotografiile trimise pe whatsup nu ajuta.

Si este inutil stresul ca nu e gata declaratia in 5 minute, notarul nu apasa un buton si gata actul: trebuie rabdare ca notarul sa inteleaga / lucreze / semneze etc etc etc, inclusiv sa ii serveasca pe cei ale caror cereri le-a primit inaintea cererii tale. Gandeste-te ca unii dintre clientii aflati inaintea ta, poate inteleg mai greu actul si notarul trebuie sa le acorde timp mai mult, poate unii clienti nu pot scrie si atunci notarul trebuie sa ceara martori asistenti, si altele si altele, care fac dificila respectarea la minut a programarilor.

Oamenii nu sunt cifre, fiecare are ritmul lui.

Deci, am vrut sa spun ca atunci cand mergi la un notar, fara acte in regula si fara calm, nu ajungi la nici un rezultat.

Cand se vine la notar doar cu pretentii, notarul nu poate ajuta, nu e cititor in stele ca sa stie pe de rost ce vrea clientul si ce hartii are. Si nici nu face magie ca sa fie gata declaratia inainte chiar da a intra clientul in birou.
Catalin lavric
Catalin lavric2 ani în urmă
Dacă nu e cu banii mulți nici nu te baga în seama. Nu mai zic modu de a explica problemele. Nu recomand.
Alexandra I.
Alexandra I.2 ani în urmă
Daca veniti pregatiti totul merge foarte ok. Oameni sunt seriosi si chiar se straduiesc!
Locații recomandate