/Tulcea/Avocat

InfoTrust-Design

Str.Babadag, nr.159, Bl.Coral Mall, Tulcea 820004, România

InfoTrust-Design
Avocat
4
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5Q9W+HJ Tulcea, România
+40 240 506 300
infotrustdesign.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Liliana ENE
Liliana ENE4 ani în urmă
Mariana Brudaru
Mariana Brudaru5 ani în urmă
Probabil una dintre cele mai bune/serioase firme din Dobrogea. Când spun acest lucru ma bazez pe faptul ca beneficiez de serviciile acestei firme de circa 2 ani si au demonstrat ca sunt f. buni in tot ceea ce fac: fonduri europene, IT, resurse umane
Office Ben Ari Negev Ind.
Office Ben Ari Negev Ind.5 ani în urmă
Faptele vorbesc.
Tomoiaga Dorin ionut
Tomoiaga Dorin ionut5 ani în urmă
Pensiunea Alex
Pensiunea Alex6 ani în urmă
Recomand cu căldură serviciile echipei Infotrust-Design din Tulcea.
Lucrăm împreună de peste 5 ani (pe mai multe tipuri de servicii) și mereu au depus toate eforturile să-mi îndeplinească cerințele în varianta optimă. Asta nu înseamnă că au fost de acord întotdeauna cu propunerile mele. Dimpotrivă! Au avut curajul să-mi spună NU, atunci când au considerat, din punctul lor de vedere, că nu este bine ceea ce-mi doresc ca formă, mijloc sau conținut. Dar exact acest lucru mi-a plăcut la ei, pentru că aceasta a fost dovada că le pasă și sunt dispuși să ofere timp, idei, să caute soluții și strategii compatibile nevoilor și resurselor mele, lucru evidențiat apoi în rezultatele obținute pe termen mediu sau lung.
Apoi mai pot spune despre ei că sunt corecți, deseori amuzanți (atunci când nu au prea multe provocări pe cap) și buni parteneri de discuții pe diverse teme de actualitate.
Asta pe scurt. Restul descoperiți și voi.
InfoTrust-Design
InfoTrust-Design9 ani în urmă
Stimate "client" daca afirmi ca "ai beneficiat de servicii de proasta calitate si pentru bani prea multi" ar fi frumos sa iesi din anonimat si sa ne spui si: numele, prenumele, adresa de domiciliu, telefonul, "CNP-ul", serviciile de care ai beneficiat, pretul, numarul facturii sau a bonului fiscal, astfel incat sa putem remedia situatia in baza garantiei de buna executie pe care o oferim prin procedurile interne fiecarui client. In aceasta forma noi intelegem ca este un comentariu rautacios...... ...poate chiar al concurentei!!!! caz in care ne bucuram, inseamna ca SUNTEM BUNI si o deranjam. In rest SUCCES si INSPIRATIE!
Consumator Nemultumit
Consumator Nemultumit10 ani în urmă
Dezamagit total de serviciile acestei firme. Servicii de proasta calitate pentru bani prea multi!
CRISTINA PASCALE
CRISTINA PASCALE2 ani în urmă
Colaboram de aproximativ 10 ani. Solutii si servicii IT de inalta calitate (voce-date, depanare hardware si software, etc). Multumim InfoTrust-Design
Locații recomandate