/Tulcea/Avocat

Birou Notarial

Strada Babadag 8, Tulcea, România

Birou Notarial
Avocat
2
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5RG2+76 Tulcea, România
+40 744 497 535
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dima anca
Dima anca2 ani în urmă
Nesimtire si aroganta. Pentru o copie legalizata mi-a spus ca dureaza 2-3 zile , ceea ce la alt cabinet notarial a durat 10 min .
Mircea moldovan
Mircea moldovan2 ani în urmă
Evitați! Se comportă cu clienții foarte urât și arogant, el cât și ceilalți angajați. Nu îi deranjați!
Marius Ciocoiu
Marius Ciocoiu3 ani în urmă
La intrare te intampina 3 ....arogante calare pe un munte de nesimțire
Costi U
Costi U4 ani în urmă
Daca este biroul notarial unde lucreaza familia Despina mama si fiica, nu va recomand, cu siguranta. Sunt doua femei rele, arogante si lipsite de respect. Mai mult, tarifele lor sunt nesimtite. Va rog, daca va respectati, cautati un notar bun si care sa va respecte. De asemenea, sa aiba tarife normale, nu nerusinate. A ras de sotia mea care a dezbatut mostenirea si s-a uitat la niste actiuni mostenite si radea ca firma ar fi dat faliment. Cata nerusinare. In plus, o plateam sa isi faca meseria cum trebuie. Evitati aceste persoane! Ce usor este sa lucrezi la firma lui mami.
Simona Nica
Simona Nica4 ani în urmă
O experienta foarte neplacuta. O simpla declaratie notariala, prin care un vanzator declara ca a primit o diferenta de pret, a costat 172,5 lei si desi a fost platita de cumparatoare, chitanta a fost intocmita pe numele vanzatoarei. O angajata obraznica, dupa ce am inmanat banii vanzatoarei, mi-a cerut sa parasesc sediul si sa revin cand ma va chema dimneaei, adica daca nu as fi insistat, era posibil sa nu primesc niciodata declaratia pt ca sigur, dupa ce vanzatoarea a primit o suma mare, nu ar mai fi recunoscut. Mentionez ca biroul notarial a fost ales de aceasta, care era prietena cu notarul, si care a refuzat sa-si plateasca taxa dupa ce a fost primita de notar in birou iar eu am fost lasata sa astept la usa. Am fost primita in birou doar ca sa platesc in locul ei, altfel nu primeam declaratia. Notarul a fost si mai obrazic decat angajata sa, permitandu-si sa faca glume proaste pe seama numelei meu desi nu am deloc un nume ridicol. Acasa am constatat ca incheierea de carte funciara continea o eroare materiala si am sunat a doua zi sa se ocupe de indreptare iar functionara, nu stiu daca era aceeasi, m-a numit ,, recalcitranta". Cand le-am adus la cunostinta si de chestiunea cu chitanta, pe care imi cereau sa le-o restitui (cu siguranta ca sa nu mai am dovada in original asa cum este necesar intr-o eventuala cercetare penala), notarul mi-a raspuns ca suma respectiva (adica de 3 ori pretul platit cu ocazia altor tranzactii similare la alte birouri notariale) nu inseamna nimic pt dumnealui si ca imi va da banii inapoi. As vrea sa vad ca se tine de cuvant dar cred ca nu a vrut decat sa ma mai umileasca un pic, de parca nu fusese suficient cum se comportase. Eu astept banii, astfel voi vedea cat de corect este!
Alex Florin
Alex Florin4 ani în urmă
Total neprofesioniști și foarte înfumurați. Nu degeaba au aceste recenzii proaste!!
Alina Dumitrache
Alina Dumitrache4 ani în urmă
Ovidiu Constantin
Ovidiu Constantin2 ani în urmă
Fratele meu avea doar pașaportul valabil și a refuzat sa facă o renunțare la succesiune fără carte de identitate. La alt notariat s-a făcut fără probleme. Poate nu neapărat dna notar ar fi problema cat angajatele dânsei, care nu cunosc legislația și mai mult încurcă decât ajuta. Cel mai bun lucru pe care puteți să-l faceți este sa mergeți în alta parte.
Locații recomandate