/Timis/Avocat

Cabinet de avocat Faur Cristian

Bulevardul Take Ionescu 6, Timișoara 300062, România

Cabinet de avocat Faur Cristian
Avocat
4.9
58 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q65M+6V Timișoara, România
+40 727 474 801
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alice Raluca Nicolicescu
Alice Raluca Nicolicescu2 ani în urmă
Am ajuns la domnul avocat Faur Cristian printr-o recomandare si am ramas profund impresionati. Domnul avocat a dat dovada de mult profesionalism, seriozitate si dedicare, este atent la detalii, venind cu idei noi pe care ni le-a prezentat si stabilind impreuna cea mai buna solutie. Am avut parte de o comunicare perfecta, fiind mereu acolo pt noi cu raspunsuri la toate intrebarile si nelamuririle. Recomand cu toata increderea si multumim frumos dl. avocat Faur Cristian.
Vlad Dubovan
Vlad Dubovan2 ani în urmă
L-aș recomanda cu bucurie si incredere pe dl avocat Cristian Faur. A fost profesionist și prietenos, oferindu-mi sfaturi prompte și ușor de înțeles cu privire la vânzarea casei mele.😊
Irina-claudia Lajos
Irina-claudia Lajos2 ani în urmă
Dl. avocat Faur Cristian este un profesionist desăvârșit, promt, serios și foarte implicat. Calitatea profesională de care a dat dovada, a mers perfect cu calitatea umană.
Recomand cu încredere!!!!
Alina Gogulescu
Alina Gogulescu2 ani în urmă
Se stie ca profesionistul sfinteste locul, iar calitatea profesionala merge mana in mana cu calitatea umana.
Pe langa profesionalism si calitate umana, la dl avocat am apreciat implicarea, atentia, modul de comunicare si prezentare verbala.
Mădălina Lupitu
Mădălina Lupitu2 ani în urmă
Domnul avocat Cristian Faur este eminamente combativ și consecvent, reușind să facă o strașnică opoziție în instanță. Un profesionist desăvârșit capabil să livreze servicii juridice prompt, clar și cu seriozitate. Colaborarea a fost excelentă.
Anca Musceac
Anca Musceac2 ani în urmă
Recomand cu caldura!
O colaborare foarte ok si rapida, am primit mereu raspuns prompt si profesional in functie de situatie dar si relatia cu clientii este una prietenoasa oferind mereu un sentiment de incredere. Multumesc!
Chellenge kanal LALIGA TV
Chellenge kanal LALIGA TV2 ani în urmă
Am aflat de domnul avocat din recenziile bune de pe google.L-am contactat imediat și a fost de mare ajutor. Recomand cu încredere.
Karina Stiopu
Karina Stiopu2 ani în urmă
În colaborarea noastră, dl. avocat Cristian Faur a fost prompt în acțiuni, clar și concis în discurs, și transparent pe tot parcursul procesului, dând dovadă nu doar de o excelentă cunoaștere a domeniului, ci și de claritate în gândire.
Fie că aveți nevoie de cineva care să vă apere interesele, sau doar să vă consilieze, recomand fără ezitare serviciile dlui. Faur.
Locații recomandate