/Timis/Avocat

Finta, Pispeczki, Ungureanu - Societate Civilă de Avocați

Strada Lucian Blaga 2, Timișoara 300002, România

Finta, Pispeczki, Ungureanu - Societate Civilă de Avocați
Avocat
5
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q63H+V2 Timișoara, România
+40 746 076 513
avocat-paul-finta.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Emi Finta
Emi Finta2 ani în urmă
Promptitudine și profesionalism. Am avut parte de explicații clare și lămuriri. Sunt niste persoane foarte bine pregătite în domeniul lor.
Patricia Tulcan
Patricia Tulcan2 ani în urmă
Dl. avocat Paul Finta este un profesionist desavarsit care urmareste cele mai bune rezultate pentru clientii sai. Expertiza lui este vasta, ajutandu-ma deopotriva pe probleme comerciale, civile sau rutiere. Recomand cu cea mai mare caldura!
Marius veltan
Marius veltan4 ani în urmă
Apelez la seviciile domnului avocat Paul Finta ori de câte ori am nevoie de consultanță juridică. În experiența de până acum în colaborarea cu dânsul, a dat dovadă de profesionalism, deschidere, spirit proactiv și promptitudine. Recomand cu încredere!
Mihai Banea
Mihai Banea4 ani în urmă
Dl. avocat Finta mi-a oferit exact ceea ce are nevoie un client: încredere, seriozitate, promptitudine și profesionalism. Pentru mine a fost mai mult decât un avocat, a fost un adevarat partener!
Nutiu Mihai
Nutiu Mihai4 ani în urmă
De la un avocat tânar ai aștepta să aibă prețuri mici din dorința de a se promova. Chiar dacă am fost sceptic inițial, mi-a câștigat încrederea înca de la primul contact și a facut o treabă excelenta! A meritat fiecare leu investit. Recomand acest avocat
Utilaje Utilaje
Utilaje Utilaje4 ani în urmă
M-a ajutat cu înființarea unei firme și îmi oferă consultanță. Un profesionist desăvârșit. Domnul Finta este o dovadă că tinerețea nu este un dezavantaj ci o oportunitate.
ALEXANDRA DRAGOIANU
ALEXANDRA DRAGOIANU2 ani în urmă
In urma experientei cu avocatul Finta Paul nu am câștigat doar o rezolvare a cazului meu, am câștigat și un prieten. Situația mea a fost abordată cu maxim de profesionalism, într-un mod eficient și eficace. Multumesc pentru tot ajutor și deschiderea oferita!
Andrei Dragoiu
Andrei Dragoiu2 ani în urmă
Domnul avocat Paul Finta mi-a oferit servicii de consultanta juridica pentru o societate nou înființată. Sunt foarte mulțumit de profesionalismul și promptitudinea cu care domnul Finta a tratat problemele ivite până acum si cu siguranță voi continua colaborarea cu el.
Locații recomandate