/Timis/Avocat

Birou Executor Judecătoresc (B.E.J.) Cosmin Ibănescu

Strada Episcop Augustin Pacha nr.10, Timișoara 300055, România

Birou Executor Judecătoresc (B.E.J.) Cosmin Ibănescu
Avocat
5
10 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q64H+RX Timișoara, România
+40 722 817 860
birou-executor-judecatoresc-bej-cosmin-ibanescu.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Pepa
Cristian Pepa2 ani în urmă
Mi-a recuperat rapid creditul. Recomand serviciile acestui birou. Multumesc mult!
YONI COM
YONI COM2 ani în urmă
Un adevărat profesionist, am avut o colaborare promptă, bazată pe corectitudine și încredere care s-a finalizat cu succes într-un termen scurt. Recomand tuturor serviciile domnului executor pentru recuperarea creanțelor.
Chris b
Chris b2 ani în urmă
Un executor cu adevărat profesionist! Nelocuind în Romania, am avut nevoie de soluționarea unui caz cu un chiriaș problematic în țară, care nu a respectat termenii contractuali și neputând rezolva amiabil situația, am apelat la serviciile biroului de executare. Un expert in toata regula! Deplin mulțumit de serviciile oferite de acesta. Am sa apelez și pe viitor la acest birou de executare întrucât mi-a câștigat 100% încrederea prin eficiența, profesionalismul și conduita avuta! Vă mulțumesc!
Angela Stoinel
Angela Stoinel2 ani în urmă
Recomand. Profesionist, cu celeritate si bun simt.
Rome
Rome2 ani în urmă
(Tradus de Google) Promptitudine, încredere, profesionalism maxim ar fi doar câteva dintre calitățile unui mare ofițer judiciar. Apreciez foarte mult profesionalismul lui Cosmin și implicarea profundă în cazul meu unic și complex. El a reușit să ofere un rezultat grozav și, în general, am fost foarte mulțumit de serviciul său. A fi de asemenea competent în limba engleză a eliminat toate barierele de comunicare pe care le-am întâlnit în trecut cu un alt ofițer judiciar. Recomand Cosmin cu un nivel ridicat de incredere!

(Original)
Promptness, trust, maximum professionalism would be just some of the qualities of a great judicial officer. I really appreciate Cosmin's professionalism and deep involvement in my unique and complex case. He was able to deliver a great outcome and, overall, I was very satisfied with his service. Being also proficient in English eliminated all the communication barriers I experienced in the past with a different judicial officer. I recommend Cosmin with a high level of confidence!
Roxana Valer
Roxana Valer2 ani în urmă
Recomand cu incredere acest birou. Intr-o perioada extrem de dificila a vietii mele, domnul executor m-a ascultat si a gasit cele mai bune solutii pentru rezolvarea problemei mele. Este un adevarat profesionist!
Stefan balan
Stefan balan2 ani în urmă
Mi-a rezolvat problema bine și rapid
Sorin Stef
Sorin Stef2 ani în urmă
Un birou de calitate. Executorul m-a ascultat și a rezolvat într-un timp record problema mea. Profesionist adevărat. Recomand cu încredere.
Locații recomandate