/Suceava/Avocat

IONAŞ SÎNZIANA Cabinet de avocat

str. Sucevei.115 spatiul 27, Fălticeni 725200, România

IONAŞ SÎNZIANA Cabinet de avocat
Avocat
4.7
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F863+F9 Fălticeni, România
+40 740 268 648
avocatfalticeni.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nusa Vornicu
Nusa Vornicu2 ani în urmă
Recomand cu multa caldura!!
Doamna avocat este o profesionistă desăvârșită! Apelați cu mare încredere la serviciile dumneaei și nu veti regreta! Aici este locul in care profesionalismul si serviciile sunt la calitatea cea mai inalta!
Ramon690692
Ramon6906922 ani în urmă
Pentru ca imi place sa fiu succint si obiectiv pot caracteriza persoana dnei avocat astfel : o adevarata profesionista , nu pierde timpul cu detalii inutile si isi dedica timpul solutionarii la timp si intocmai a interesului clientului sau. Ii multumesc pentru ajutorul acordat si sunt incantat de faptul ca am cunoscut-o si ca m-a reprezentat in Instanta ( Judecătoria Fălticeni ) Daniel Ponea
Mada Adam
Mada Adam2 ani în urmă
Doamna Ionas Sanziana este un avocat exceptional in adevaratul sens al cuvantului. M-a ajutat mult și am câștigat datorita ei,chiar dacă nu am fost în țară. Am comunicat doar prin telefon și cu toate astea a dat dovada de implicare și seriozitate. Recomand cu încredere!
Nicoleta Culea
Nicoleta Culea2 ani în urmă
Bună ziua! Vreau sa mulțumesc din suflet Doamnei Avocat pentru tot ajutorul și sprijinul acordat în timpul procesului! Este o profesionistă desăvârșită!Apelați cu mare încredere la serviciile dumneaei și nu veti regreta! Felicitări și mult succes în continuare!!
Vlad Catargiu
Vlad Catargiu2 ani în urmă
D-na avocat s-a ridicat la înălțimea așteptărilor ! Apelați cu încredere la serviciile oferite de dansa! Nu o sa regretați nici o secunda! Când lucrezi pentru client ca și cum ar fi pentru tine asta se numește profesionalism.
Va mulțumesc și va doresc numai succesuri in continuare !
Savu Iulia
Savu Iulia2 ani în urmă
In primul rand vreau sa ii mulțumesc doamnei avocat care ma susținut în primul rând psihic apoi moral, ajutorul dumneaiei a fostul unul de nedescris in cuvinte iar profesionalismul de care a dat dovadă că și avocat este uluitor , 3 procese câștigate cu succes in timp foarte scurt va mulțumesc pentru tot va port un respect uriaș de mare ,succes in cariera multa sănătate și tot ce este mai frumos in viata
Adoamnei Ana-Maria
Adoamnei Ana-Maria2 ani în urmă
Cel mai serios și bun avocat!🔝 Toate procesele care le am avut au fost câștigate ! Va recomand cu încredere!!Va mulțumesc din suflet ❤
Diana Negura
Diana Negura2 ani în urmă
Însuși felul în care gestionați de fapt cazurile și, de asemenea, felul în care ajungeți la acea profunzime a cazului este cu adevărat lăudabil și, de asemenea,mă simt cu adevărat mulțumită ca ma ți reprezentat în proces și am ieșit victorioși!Recomand din toată inima!
Locații recomandate