/Sibiu/Avocat

Cabinet Avocat Mondea Christiana

Strada, Calea Dumbrăvii 74, Sibiu 557260, România

Cabinet Avocat Mondea Christiana
Avocat
4.9
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4GV+P5 Sibiu, România
+40 740 478 735
avmconsult.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Scaunas Alexandru
Scaunas Alexandru2 ani în urmă
Profesionalism debordant, atenție la detalii, soluții prompte și argumente bine fondate, știam că am făcut alegerea corectă din primul moment când am început să colaborez cu dna. Mondea și echipa ei iar acest lucru mi-a fost confirmat dinou si dinou. Cel mai bun cabinet de avocatură din Sibiu, recomand cu încredere.
Oana duralia
Oana duralia2 ani în urmă
În plan profesional, doamna avocat Mondea s-a remarcat ca un profesionist desăvârșit, dedicat și implicat asupra tuturor aspectelor pentru care am avut nevoie de sfatul unui specialist în domeniu.
Un mare plus în relația cu dumneaei a fost deschiderea, empatia și înțelegerea de care a dat dovadă pe tot parcursul colaborării noastre.
Andrei Rotaru
Andrei Rotaru2 ani în urmă
Punctualitate, seriozitate, si profesionalism. Foarte buna comunicatoare. Dupa semnarea contractului, dumneaei s-a ocupat de absolut toti pasii necesari si eu nu a trebuit sa imi bat capul cu nimic.
Mihnea M
Mihnea M2 ani în urmă
Recomand cu incredere!
Am fost impresionat de colaborarea cu domnisoara avocat. M-a ajutat la fiecare pas cu rabdare, profesionalism si dedicatie. A gasit rapid solutia, mi-a explicat fiecare etapa, si a avut grija de toate detaliile.
Sorina Topolog
Sorina Topolog2 ani în urmă
Am apreciat foarte mult profesionalismul și promptitudinea de care am avut parte atunci când am apelat la serviciile dnei avocat. A fost foarte deschisa și dornica sa rezolve problema mea cat mai repede. Recomand cu încredere.
Fabian Abalintoaie
Fabian Abalintoaie2 ani în urmă
Colaboram de aproximativ un an si suntem foarte multumiti de serviciile oferite. Profesionalism 100%. Probabil unul dintre cei mai buni avocati din Romania. Recomand cu incredere.
Mirela Dumitru
Mirela Dumitru2 ani în urmă
O avocata excelenta ! O persoana cu care se relationeaza usor si care intelege in profunzime problemele cu care se comfrunta! Foarte buroasa de faptul ca am gasit-o pe doamna avocat.
Daniela Barbu
Daniela Barbu2 ani în urmă
Cea mai buna avocata de divort din Sibiu. Incomparabila in instanta cu alti avocati de dreptul familiei. Colaborarea a fost o placere.
Locații recomandate