/Sibiu/Avocat

NextGen Communications

Calea Gușteriței 14, Sibiu 557260, România

NextGen Communications
Avocat
2.7
45 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R528+6H Sibiu, România
+40 369 564 400
next-gen.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Paul
Cristian Paul4 ani în urmă
Nu imi merge internetu de o saptamana si nu au fost in stare sa rezolve problema, sun in fiecare zi la ei si imi spun aceiasi problema"sa dau restart la router"
Liviu Rotaru
Liviu Rotaru4 ani în urmă
O companie de toata rusinea....de 3 zile nu merge cablul...si cand suni primesti raspunsuri tot nu....DAC VRETI SA VA ABONATI LA EI....STATI CUMINTI....SI CAUTATI ALTA COMPANIE
Tudorache Radu
Tudorache Radu5 ani în urmă
Foarte multumit de NextGen! In aproape 2 ani de zile de cand sunt abonat la ei daca mi-au picat serviciile de CATV si NET de 2 ori si atunci ca au avut ei ceva avarie. In rest foarte multumit! Am atasat si speedtest facut la abonamentul lor de 250mb pe reteaua de FTTB (Cablu UTP). Recomand!
NICOLAE TURCEAN
NICOLAE TURCEAN5 ani în urmă
Compania asta este o gluma proasta. Servicii deosebit de dezamagitoare. Pe langa conexiunea proasta mai sunt si cei ce vin sa repare/constate problemele generate de firma lor, oameni care habar nu au cu ce se mananca notiunea de customer service. Nu recomand vehement nimanui acest furnizor!
Cazacu Narcis
Cazacu Narcis5 ani în urmă
Cate 3-4 intreruperi de internet in fiecare zi...vin angajati degaba ca nu rezolva nimic si dupa ce pleaca tot la fel pica...
Ioan Vesa
Ioan Vesa6 ani în urmă
Sunt foarte multumit de servicile NextGen din Sibiu. Folosesc fara probleme serviciul de internet de peste 6 ani. In tot acest timp singurele probleme intampinate au fost din cauza routerului wireless inchiriat de la ei, care s-a defectat. Cu toate acestea a fost inlocuit dupa cateva ore dupa ce am facut sesizarea. Recomand!
God's Soaps
God's Soaps6 ani în urmă
Foarte multumita. Pica reteaua mai rar decat la telekom, (in 3 ani n-am avut net de 2 ori cateva ore) iar preturile sint rezonabile.
Anca Daniela Raica
Anca Daniela Raica6 ani în urmă
Cea mai proasta alegere pe care am făcut-o in viata! Aproape zilnic pică! O ora, doua, chiar si trei! La telefon, nu răspunde nimeni!! Nu va recomand!!
Locații recomandate