/Neamt/Avocat

MARES CONSTANTINA

Str. Vorel Anton, 6, Piatra Neamt, Neamt, 610126, Piatra Neamț, România

MARES CONSTANTINA
Avocat
5
4 recenzii
4 comentarii
Indicații de orientare
W9G7+HQ Piatra Neamț, România
+40 745 275 534
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gabriela Benchea
Gabriela Benchea2 ani în urmă
Recomand cu incredere pe d.na avocat Mares Constantina, pentru experienta in domeniul juridic, cu talentul si tenacitatea dumneaei. Este o persoana de exceptie, implicare si seriozitate. Castigarea proceselor cu d.na avocat este garantata. Cu stima si respect.
MIHAELA RACOVANU
MIHAELA RACOVANU2 ani în urmă
Felicitări, doamna avocat! Prin profesionalismul și dăruirea cu care practicați avocatura, cu talentul și tenacitatea greu de învins ați reușit, cu succes, să câștigați autoritatea părintească exclusivă pentru prietena mea. Cu dumneavoastră ca avocat clienții sunt pe mâini bune și câștigarea procesului este garantată Vă respect și vă prețuiesc mult.
Ana Pruteanu
Ana Pruteanu2 ani în urmă
Recomand cu încredere pe doamna avocat Mareș Costantina pentru profesionalismul, tenacitatea si experienta în domeniul juridic. (Omul potrivit pentru roba pe care cu devotament si încredere o poarta)
Maya&Cata COOL_LIFE Maya&Cata
Maya&Cata COOL_LIFE Maya&Cata2 ani în urmă
Doamna Avocat Mareș Constantina este un om de exceptie, un profesionist in bransa sa, dand dovada in orice moment de implicare, seriozitate, eficiență astfel rezultatul fiind succes 100% in dosare . Recomand cu incredere!
Locații recomandate