/Mures/Avocat

Avocat Cruciu Petru

Strada Justiției 10 Etaj 2, Târgu Mureș 540067, România

Avocat Cruciu Petru
Avocat
4.9
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHR7+QH Târgu Mureș, România
+40 748 031 076
avocati.info
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Brigitta Agnes Demeter
Brigitta Agnes Demeter2 ani în urmă
O experiență minunată în Târgu Mureș. M-am simțit ca la un psiholog care cunoaște pe deasupra și legea. Problema mea era mai delicată, dar și-a găsit rezolvare amiabil, în urma demersurilor domnului avocat. Mi-a plăcut mult că mi-a dat sfaturi cu privire la rezolvarea amiabilă și nu a înaintat direct dosarul în instanță numai de dragul de a încasa onorariul. Multă recunoștință.
Ioana Chirila
Ioana Chirila2 ani în urmă
Am văzut ca nu există niciun review mai amplu pentru domnul avocat Cruciu, motiv pentru care îmi voi permite să detaliez puțin colaborarea cu acesta, în calitate de clienta mai veche.
Prima data când am discutat la telefon cu acesta, mi-a dat un profund sentiment de încredere, iar mai apoi această încredere mi-a fost edificată ulterior întâlnirii avute la biroul său din Târgu Mureș, încredere care s-a cimentat după rezultatele bune pe care le a avut în cauzele mele. Biroul este situat într-o clădire istorică superbă, pe strada Justiție, amenajată cu mult gust și care denotă că avem de a face cu un avocat de succes.
Nu am așteptat niciun minut la prima întâlnire, totul fiind extrem de punctual organizat. Domnul Cruciu este un avocat tânăr, cred ca undeva pe la 30-35 de ani, extrem de intelegator și foarte inventiv în identificarea celor mai bune soluții pentru problemele mele juridice.
Așa cum a spus cineva mai sus, răspunde mereu la telefon și îți explica pe înțelesul tău ce se poate face, ce nu se poate face și ce riscuri sunt. Am apreciat mereu faptul ca mi a spus din start care sunt motivele pentru care am putea pierde și care sunt criteriile care ne avantajează, asa încât am știut mereu ce ma poate aștepta.
Onorariile sunt decente, nu sunt mici, dar nici nu sunt foarte mari. Trebuie avut în vedere faptul ca se ocupa personal de cauze și nu da dosarele la stagiari sau colaboratori. Mereu am ținut legătură numai cu el și mereu știa ce s-a întâmplat în dosar.
Dacă am avut nevoie urgenta de serviciile sale, și-a făcut timp și m-a ajutat. În luna septembrie, am lucrat cu el pana la ora 22 pentru un dosar care necesita urgență, pe achiziții publice.
Omul este un Profesionist și îl recomand cu căldură, iar dacă oricum veți avea de plătit mulți bani pentru serviciile unui avocat, măcar asa știți ca veți beneficia de servicii de clasă.
Diana Szasz
Diana Szasz2 ani în urmă
Nimic de reproșat. Își face treaba bine. Mi-a fost recomandat de un coleg de muncă pentru un litigiu de muncă. Am înțeles că lucrează și în penal. Mi-au plăcut mult crăciunițele cu care am fost întâmpinată pe scările biroului (am avut programarea înainte de Crăciun).
Ioana Cocis
Ioana Cocis2 ani în urmă
Nu vreau să creez o imagine de vitrină, înfrumusețată artificial, dar domnul avocat chiar a făcut o treabă bună în cauza mamei mele. Tânăr, combativ și cu foarte multe idei bune. PS: cauza era o succesiune.
Mihai Ionescu
Mihai Ionescu2 ani în urmă
Un profesionist desăvârșit. Am am avut două procese pe care le-am câștigat definitiv. L-am recomandat pe domnul avocat și altor prieteni. Cu respect, Mihai.
Melinda sz
Melinda sz2 ani în urmă
Este o placere sa lucrez cu Petre. Este o persoana profesionista, pasionata și atent la detalii. Cu siguranta face tot ce ii sta in putinta sa rezolve cazul la care lucreaza.
AnaMaria Barsan
AnaMaria Barsan2 ani în urmă
Domnul avocat este foarte serios. Incă din de la prima întâlnire mi-a explicat ce putem face și ce nu putem obține în procesul meu împotriva angajatorului. Cel mai bun avocat din Targu Mures...
David Noel
David Noel2 ani în urmă
Profesionist, confident și salvator ! Un om care rezolva probleme reale!
Locații recomandate