/Ilfov/Avocat

URBAN ŞI ASOCIAŢII MARKETING S.R.L.

Nord City Tower, etaj 4 - Bdul Pipera, nr 1/VII, Voluntari 077190, România

URBAN ŞI ASOCIAŢII MARKETING S.R.L.
Avocat
1.8
6 recenzii
6 comentarii
Indicații de orientare
F4XM+WQ Voluntari, România
+40 21 311 5332
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Constantin Monspeed
Constantin Monspeed2 ani în urmă
O grupare dubioasa. Abuzivi și agresivi , îți fabrica un contract cu clauza abuziva ( clauza 10) unde dacă cumva nu se recuperează soldul din diverse motive ți se solicita 1% pe zi penalizare din , atenție , din valoarea care ar fi fost de recuperat. Apoi după mult Timp de dau in judecata , norocul nostru ca de multe ori judecătorii le resping încercările lor de extorcare. Foarte agresivi recurg la amenințări cu închisoarea, și se antrenează in polemici. Nu se mulțumesc doar cu plata onorariului. Evitați oricui cooperarea cu aceștia.
Dezgustător !
Marian Ghila
Marian Ghila3 ani în urmă
I-am contractat pentru recuperări sold. Inițiază procedurile cu întârzieri mari
Nu au avocat intern. Nu se duc la procese.
Cristian Iovita
Cristian Iovita4 ani în urmă
Ionut R
Ionut R5 ani în urmă
EVITATI-I CA PE CIUMA , cand le "cesionezi" o creanta te tin cu creeanta aceea neinchisa ani de zile astfel incat sa te faca sa faci greseala a le cere sa inchida dosarul astfel incat sa-ti recuperezi macar TVA-ul .
Cand faci greseala a le cere oficial lucrul acesta urmeaza sa-ti trimita o factura grasa pentru toate "cheltuielile" loc cu dosarul , cand realizezi ca asta asteptau si le trimiti o adresa sa clarifici/remediezi lucrul acesta te trezesti deja dat in judecata ... Pentru mine probabil costul acestei greseli este foarte mare , ei considera costul considerand creanta pe care trebuie sa o recupereze si nu ceea ce au facut .
Fleancu Catalin
Fleancu Catalin5 ani în urmă
Experienta incredibil de neplacuta. Acesti oameni nu doar ca nu recupereaza nimic, din contra te trezesti si cu somatii de plata si amenintari. Pe Facebook s-au certat cu toti oamenii care au dat recenzii iar ulterior au avut grija sa ascunda sistemul pentru ca evaluarile erau jalnice.
Andrei Alin
Andrei Alin6 ani în urmă
Cam scumpi
Locații recomandate