/Iasi/Avocat

Cabinet de avocat - Olivian Morosanu

Strada Grigore Ureche. 1, bl. Walter Mărăcineanu, mezanin, Iași 700023, România

Cabinet de avocat - Olivian Morosanu
Avocat
4.7
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H5R+H9 Iași, România
+40 745 327 337
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdan ARUXANDEI
Bogdan ARUXANDEI3 ani în urmă
Domnul avocat este un adevarat profesionist, atent la detaliile spetei si implicat in cursul acesteia, centrat pe gasirea de solutii si usor adaptabil la situatiile nou aparute. Recomand, cu incredere!
Darie Alexandru
Darie Alexandru3 ani în urmă
Unul dintre cei mai profesionisti avocati de pe piata. Atent, prompt, politicos si cu multa rabdare. Ma simt mandru sa-l am drept avocat.
Express GSM
Express GSM3 ani în urmă
Super ok baietii! Sunt reprezentat de aceasta firma de 5 ani si au fost foarte seriosi in ori ce privinta. Multumesc Olivian pt seriozitatea oferita!
Alina Petracher
Alina Petracher5 ani în urmă
Domnule Avocat, intelegem practiva dvs. mincinoasa, de a duce clienti dvs in eroare; oameni care cauta sa isi rezolve o problema. Va sfatuiesc sa puneti mana pe carte sa cititi (pentru ca sunteti necitit) si sa nu mai mintiti clienti (conf. unui articol din ziarul de iasi) Doresc pe aceasta cale sa va ajut cu o informatie legat de comertul electronic. Conf. termeni si conditii magazin online. 2. DOCUMENTE CONTRACTUALE
2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.
2.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

Incetati sa mai mintiti oameni / clienti . Puneti mana pe carte pentru ca sunteti slab pregatit ca avocat.
Marius Baban
Marius Baban2 ani în urmă
Creativ, deschis spre solutii si orientat spre a le transforma in realitate. Foarte multumit de profesionalismul dovedit al dnului avocat Morosanu. Va multumesc pentru tot! Mult succes in continuare si rezultate cat mai bune!
Andreia Iacob
Andreia Iacob2 ani în urmă
Recomand cu drag! Un om de incredere si un avocat serios care trateaza fiecare caz in mod responsabil si cu profesionalism!
Popescu Constantin
Popescu Constantin2 ani în urmă
Recomand cu drag ! Scurt si la obiect ...3 procese castigate din 3 in care am fost reprezentat de avocat Olivian Morosanu
Ilinca Ciobanu
Ilinca Ciobanu2 ani în urmă
Va multumim pentru sprijinul oferit si pentru rezultatele uimitoare! Va recomand cu incredere!
Locații recomandate