/Iasi/Avocat

Cabinet Avocat Lucia PASCARU

Strada Elena Doamna nr. 59, Iași, România

Cabinet Avocat Lucia PASCARU
Avocat
4.8
65 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H5X+WM Iași, România
+40 744 508 969
avocatpascaru.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Cabinet Avocat Lucia PASCARU
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
ReGroup Imobiliare
ReGroup Imobiliare2 ani în urmă
O doamna avocat care stie sa vorbeasca cu clientii, sa gaseasca solutii si cu foarte multe cunostinte in domeniu. Din punct de vedere profesional recomand cu toata increderea.
Pe toata perioada colaborarii beneficiati de atentie si consiliere de calitate.
Doru Dobos
Doru Dobos2 ani în urmă
Sunt foarte multumit de prestatia acestui cabinet de avocatura. Sunt foarte bine pregatiti si merita sa apelati la serviciile lor, avand in vedere ca tin cont de veniturile nete actuale.
Daniel anastasiei
Daniel anastasiei2 ani în urmă
Dupa prima discuție cu doamna avocat am simțit ca am apelat la cine trebuie. Profesionalismul, transparența și atenția la detalii caracterizeaza acest cabinet!
Lena Lena
Lena Lena2 ani în urmă
Mulțumiri speciale doamnei Lucia Pascaru pentru profesionalism, răbdare și amabilitate. Multumesc mult pentru munca depusa si pentru un rezultat pozitiv!
Cristina Jora
Cristina Jora3 ani în urmă
Blestemam oamenii si institutiile care ne creeaza probleme, dar uitam sa binecuvantam oamenii si institutiile care ne scapa de ele.
Multumim doamna avocat pentru tot ce ati realizat in beneficiul nostru personal si in beneficiul tuturor clientilor !!!😘
Vasilica Lungu
Vasilica Lungu5 ani în urmă
O cunosc pe doamna avocat Lucia Pascaru din anii studentiei si imi amintesc cu drag cum imi refuza iesirile la cafea deoarece era mereu la biblioteca.
Cand persoane din familia mea au avut nevoie de consultanta in diferite probleme juridice nu am ezitat sa o recomand si s-a dovedit a fi cea mai inteleapta alegere.Doamna avocat a reactionat promt si procesele au fost castigate.
Inteligenta si profesionalism!
Dadi
Dadi5 ani în urmă
Cu ajutorul doamnei avocat, am câștigat definitiv un proces împotriva "Kruk", la un credit de peste 7000 de euro.

Nu numai ca poprirea pe salariu a fost anulata, dar au fost obligați să plătească, pe lângă cheltuielile de judecată și onorariul doamnei avocat, taxa de timbru (destul de mare), dar și toată suma oprită din salariu.

Mulțumesc, doamnă Lucia Pascaru!

Dragoș T.
Vasilică Paruschi
Vasilică Paruschi2 ani în urmă
Eșec.Intrun caz in care doamna avocat m-a reprezentat la un accident produs în spatele halei centrale,la finanțe,tribunalul Iasi,nu mi-a dat dreptate ,chiar dacă eu am fost nevinovat.
Locații recomandate