/Iasi/Avocat

Avocat Fotea Bogdan

Strada Pantelimon 1, Iași 700080, România

Avocat Fotea Bogdan
Avocat
5
6 recenzii
6 comentarii
Indicații de orientare
5H7V+X4 Iași, România
+40 756 483 662
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Loredana Crina Ajitariti
Loredana Crina Ajitariti2 ani în urmă
Foarte atent la detalii si gasirirea tuturor solutiilor pentru rezolvarea cat mai rapida a cazului. Colaborare f. buna, responsabilitate si profesonalism, sustinerea apararii cu suport legislativ. Stapaneste foarte bine legislatia. Expunere clara si obiectiva a cauzei in intanta. Apararea clientului cu responsabilitate. Sunt f. multumita de termenul de solutionare, de documetia sustinuta de domnul avocat si de solutia data de instanta.
Recomand cu incredere serviciile domnului avocat Fotea Bogdan!
Alina-Elena Alexandru
Alina-Elena Alexandru2 ani în urmă
Am colaborat cu domnul avocat Bogdan Fotea intr-un caz legat de adoptia unui minor, caz pe cat de rar, pe atat de sensibil si greu de abordat.
Bine pregatit, promt, creativ si foarte implicat, dl Fotea a identificat in cel mai scurt timp posibil solutiile care s-au impus, adaptandu-se rapid si la situatiile neprevazute, care s-au ivit pe parcurs.
Am apreciat si rabdarea si disponibilitatea sa de a expune clar si obiectiv fiecare pas, inspirandu-mi totodata, pe tot parcursul colaborarii, increderea ca stapaneste foarte bine fiecare aspect al spetei.
Recomand fara indoiala serviciile sale!
Ionut 0107
Ionut 01072 ani în urmă
Domnul avocat este un adevărat profesionist, este foarte bine pregătit și oferă soluții practice eficiente. Recomand cu încredere!
Ioan Alexandru Gabriel
Ioan Alexandru Gabriel2 ani în urmă
(Tradus de Google) Un profesionist adevărat! De înaltă calificare și cu experiență în relațiile cu oamenii! Recomand cu adevărat serviciile sale oricărei părți interesate!

(Original)
A true professional! Highly skilled and experienced in dealing with people! I truly recommend his services to any interested party!
Marina A
Marina A2 ani în urmă
Mihail vrabie
Mihail vrabie2 ani în urmă
Locații recomandate