/Galati/Avocat

Antohe Dan

strada Balcescu nr 17 A,bloc V 3A, Galați 800120, România

Antohe Dan
Avocat
5
56 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3P3+G2 Galați, România
+40 740 781 615
avocatdanantohe.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniela Rarinca
Daniela Rarinca2 ani în urmă
Cu siguranta, atunci cand voi mai avea nevoie de avocat, voi apela cu toata increderea catre Domnul avocat, Antohe Dan! Va multumesc mult pentru tot sprijinul oferit!
Gabriela Paciurea
Gabriela Paciurea2 ani în urmă
Excelenta prestatie!Seriozitate,profesionalism si corectitudine maxima in apararea adevarului!Datorita Domnuli Avocat am reusit sa obtin custodia exclusiva a fiicei mele,lucru in care nu mai credeam si tin sa ii multumesc inca odata pe aceasta cale.Recomand cu incredere🏆
Irina Ionita
Irina Ionita2 ani în urmă
Mulțumită domnului avocat Antohe Dan am câștigat procesul pentru anularea unei plângeri contravenționale, un om dedicat meseriei, un om al dreptății, recomand cu toată încrederea
Bogdan B
Bogdan B2 ani în urmă
Multumesc D-lui Avocat Dan Antohe pentru solutionarea favorabila a unei spete juridice. Cabinetul ofera servicii legale de calitate orientate catre nevoia clientului si promptitudine in ceea ce priveste procedura de lucru cu institutiile vizate. Recomand cu incredere si succes in continuare.
Puya008
Puya0082 ani în urmă
Il recomand cu incredere pe domnul avocat, mama mea are probleme medicale si initial la expertiza medicala i-au fost desconsiderate complet problemele de sanatate care o incapacitau sa continue munca in ritmul actual, desi erau multe documente medicale care confirmau problemele care s-au deteriorat cu timpul. Din fericire domnul avocat ne-a ajutat la contestatie si ne bucuram ca rezultatul a fost unul favorabil, multumim pentru sprijin, multa sanatate!
Carmen dragut
Carmen dragut2 ani în urmă
Recomand cu încredere !
Implicare și suport pe tot parcursul procesului în care m-a reprezentat !De asemeni , subliniez faptul ca alături de sprijinul profesional al d-l avocat Antohe Dan am câștigat în instanta autoritatea exclusiva a copilului.
Lucian Neagu
Lucian Neagu2 ani în urmă
Un avocat de exceptie!Am avut un proces cu politia rutiera destul de complicat,abuz si eces de zel din partea lor.Am apelat la serviciile domnului avocat pt a-mi face dreptate.Este dedicat meseriei,asta vazand-o in toate "anchetele" pe care le-a facut in dosarul meu.Am castigat procesul datorita profesionalismului,seriozitatii si implicarii lui in acest proces.Un bun profesionist si dedicat meseriei de avocat!
Marinel Gandu
Marinel Gandu2 ani în urmă
Am fost foarte mulțumit de profesionalismul de care a dat dovada domnul avocat Antohe Dan în soluționarea cazului meu, îl recomand cu încredere și ii mulțumesc din suflet pentru tot
Locații recomandate