/Dolj/Avocat

CABINET AVOCAT ROMEO ION NEGREANU

A.I. Cuza nr15 Bloc Patria Sc B Et 2 Ap 14 A.I. Cuza nr15 Bloc Patria Sc B A.I. Cuza nr15 Bloc Patria Et 2 Ap 14 CINEMA PATRIA, Craiova 200398, România

CABINET AVOCAT ROMEO ION NEGREANU
Avocat
4.5
2 recenzii
2 comentarii
Indicații de orientare
8R93+82 Craiova, România
+40 744 500 835
avocatnegreanu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–14
Marți: 9–14
Mirecuri: 9–14
Joi: 9–14
Vineri: 9–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ervin Popovici
Ervin Popovici4 ani în urmă
Lawyer/Avocat Negreanu Ion Romeo
Lawyer/Avocat Negreanu Ion Romeo7 ani în urmă
Imi canalizez toate resursele profesionale şi puterea de muncă pentru a oferi clienţilor mei servicii juridice de cea mai bună calitate.
Cabinetul de avocat Negreanu Ion Romeo este unul din cabinetele de avocatură din Craiova ce oferă o experienţă vastă în consultanţă juridică, reprezentare şi asistenţă juridică în faţa instanţelor judecătoreşti de toate gradele pentru clienţi persoane fizice şi persoane juridice.
De la înfiinţare şi până în prezent, mi-am desfăşurat în mod constant activitatea în următoarele domenii: drept civil, drept penal, dreptul familiei, dreptul muncii, drept administrativ, dreptul proprietăţii intelectuale, litigii asociaţii de proprietari şi dreptul consumului.
Misiunea mea este de a furniza clienţilor cele mai eficiente soluţii, dedicându-ma în rezolvarea cazurilor, căci reuşita este importantă atât pentru cei care apelează la serviciile mele, ca şi cabinet de avocatură.
În relaţiile cu clienţii mei, principiile pe care ma bazez sunt seriozitatea, promptitudinea, onestitatea, probitatea, corectitudinea, sinceritatea, loialitatea şi confidenţialitatea.
Imi doresc să construiesc, să păstrez şi să consolidez o relaţie bazată pe încredere şi respect cu cei care apelează la serviciile mele de avocat, apreciind că avocatul este confidentul şi sfătuitorul clientului.sau
De asemenea, considerăm că dimensiunea umană a profesiei mele este extrem de importantă, fiind o bază solidă pentru un parteneriat de succes între mine şi clienţii mei
Avocat Negreanu Ion Romeo
Locații recomandate