/Dambovita/Avocat

Cabinet avocat Dumitrache Șabac Ancuța Elena

str.Crăițelor, bl.G8, sc.C, ap.3.parter, Târgoviște 130136, România

Cabinet avocat Dumitrache Șabac Ancuța Elena
Avocat
5
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WF64+P9 Târgoviște, România
+40 721 627 533
cabinet-avocat-dumitrache-sabac-ancuta-elena.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Macasoiu Gabriel
Macasoiu Gabriel2 ani în urmă
Plăcut impresionat !
Atenție la detalii, construiește un caz solid, reprezintă clientul prin excelență.
Revin cu detalii după finalizarea cazului.
Recomand cu căldura
Oana Coman
Oana Coman2 ani în urmă
Vă mulțumim din tot sufletul pentru că ne-ați ajutat să scoatem adevărul la iveală!
Dumnezeu ne-a ghidat spre un avocat dedicat, blând, dar drept, profesionist, atent la toate detaliile, empatic, de mare încredere, serios, punctual. De la primele discuții ne-am dat seama că dvs sunteți persoana potrivită în a ne aduce liniștea! Așa a fost!
Recomandăm cu mare drag!
Felicitări, dna avocat! Sunteți minunată!
Elena Pirvu
Elena Pirvu2 ani în urmă
Sunt in Spania de 17 ani aproape ,si pe miné ma ajutat enorm de mult!!! Sunt foarte multumita si fericita ,am recomendar-o fratelui Meu ,Tatal si sora! Deci in toate ma ajutat fara ca eu sa viu in Tara.Am divortat si am o fetita care e in custodia Mea .Datorita Dansei cat si fratele Meu care a divortat a castigat copilul! Va recomendand 100%
Tilica doralice
Tilica doralice2 ani în urmă
Doamna avocat Dumitrache Șabac Ancuța Elena ,tânăra si dinamica cu vastă experienta in domeniu are întotdeauna cea mai buna solutie pentru orice problema.
Pana sa o cunosc pe dna avocat orice lucru imi parea imposibil  dar datorita profesionalismului și seriozității care o caracterizează am inteles ca orice are rezolvare . Dansa isi tratează clientii cu respect, atentie si profesionalism consultandu-se permanent cu clientul ,explică pas cu pas toată procedura din cauza respectivă de la prima consultație juridică și până la final ,respectând confidențialitatea clienților săi in toate relațiile de comunicare.
Scopul doamnei avocat  este de a întrece așteptările si de a face orice este posibil din punct de vedere legal pentru clientii dansei.
Ii Multumesc frumos pentru tot si o recomand cu toată încrederea!
Alina Acsenie
Alina Acsenie3 ani în urmă
Doamna avocat m-a ajutat, in mod gratuit, cu înființarea unei asociatii non profit pentru fetita mea care are un handicap. A fost singurul avocat care ne-a sprijinit într-un moment greu. A dat dovada de profesionalism prin intocmirea intregului dosar dar si prin sfaturi utile! O recomandam cu mare drag!
Sorin Coman
Sorin Coman2 ani în urmă
Mulțumită doamnei avocat Dumitrache Șabac încă o dată s-a făcut dreptate într-unul dintre dosare. Mulțumim pentru profesionalismul și seriozitea de care dați dovadă de fiecare dată.
George Baleanu
George Baleanu2 ani în urmă
Am fost asistat de d-na Anca într-o procedura de executare silita a unei societăți, în urma unui proces de concediere. Profesionalism, operativitate și respect, așa aș caracteriza colaborarea și serviciile doamnei avocat. Vă mulțumesc!
Carmen Petre
Carmen Petre2 ani în urmă
Profesionalism și dedicare. Recomand cu încredere!
Locații recomandate