/Constanta/Avocat

Cabinet de Avocat Petre Adina

Strada Mircea cel Bătrân 141, Constanța 900612, România

Cabinet de Avocat Petre Adina
Avocat
5
146 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JPW+F3 Constanța, România
petreadina.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Florita Câmpan
Florita Câmpan2 ani în urmă
Servicii de calitate. Profesionalism desăvârșit.
Adina ofera și cere in schimb bun simt și respect. Eu am fost reprezentata cu succes la Tribunalul Constanta in dosar de pensie.
O recomand tuturor celor cu procese in zona noastră a Dobrogei!
Mulțumesc.
Crina Beres
Crina Beres2 ani în urmă
Profesionalism la înălțime!Un OM înainte de toate, răbdare, înțelegere și multă, multă dedicare! Vă mulțumesc din suflet pentru tot! Respect!
Camelia Amariuca
Camelia Amariuca2 ani în urmă
Profesionalism la cel mai înalt nivel, inteligentă, empatică, dedicată. Doamna Adina Petre este avocat prin excelență! Cu siguranță cel mai bun avocat din Constanța! Recomand cu drag...! Mulțumim!
Romfilia Irizea
Romfilia Irizea4 ani în urmă
Ma bucur ca am apelat la dvs, nu am cuvinte sa va mulțumesc pt tot ce faceți pt mine, sunteti cea mai buna avocata și oricând as apela la serviciile dvs, va mulțumesc
Ieri am mai avut o lupta pt a-mi câștiga copii, împreună cu doamna avocat am simțit ca suntem o singura persoana ceea ce mi as fi dorit sai spun doamnei președinte i le spunea doamna avocat ca și când îmi citea gândurile, nu doar ca își arata profesionalismul dar am simțit ca lupta chiar cu sufletul și pt asta o sa va mulțumesc toată viata, tot respectul meu pt doamna avocat VA MULȚUMESC DIN SUFLET 👏👏👏
Catalin filca
Catalin filca5 ani în urmă
Intr-o lume a femeilor barbatii au rol doar de decor. Temator am pasit pragul cabinetului rugandu-ma la o sansa cat de mica pentru a-mi strage baiatul in brate. Desi exista stipulat in lege, Alienarea parentala cu greu a fost acordata in favoarea barbatului iar azi....dypa un lung proces imi pot strange copilul in brate. Am gasit rabdare acolo unde eu nu stiam ca exista, am gasit intelegere intr-un domeniu necunoscut mie, am gasit profesionalism unde altii nu credeau ca exista si mai ales am gasit un luptator pentru crezul meu cu toate ca eu imi pierdusem orice urma de energie si mau ales speranta.
Atat eu cat si baiatul meu va multumim si fiecare clipa impreuna v-o dedicam doamna avocat.
Via Cool
Via Cool5 ani în urmă
Multumim pentru serviciile cabinetului care au fost un succes total. Am avut proces la Judecătoria Medgidia cu EOS pe dare in plata si l-am câștigat. Nu au mai facut recurs si e definitiva! Suntem Fericiți! Mulțumiri Dna avocat pt implicare!!!!
Mihai Cerchia
Mihai Cerchia5 ani în urmă
Cel mai bun, cel mai dedicat si cel mai de incredere avocat, pe care si l-ar dori sa-l aiba cineva.
Dedicat meseriei ,pregatit si capabil sa razbata
In orice problema.
Va multumesc din suflet doamna avocat pt.tot ceea ce faceti ,pt.incredederea pe care am capatat-o,datorita profesionalismului dumneavoastra in lupta cu abuzul prin violenta adusa copilului meu.
Va multumi din suflet pt.sprijinul acordat in instanta ,sprijin care s-a finalizat cu trei infatisari castigate.
Speram sa se termine cat mai repede.
Apelati cu incredere la doamna avocat
Adina Petre.
Denisa Denisa
Denisa Denisa2 ani în urmă
Un om minunat! Prompt si de incredere!
Locații recomandate