/Cluj/Avocat

Avocat Alina Szilaghi

Calea Dorobantilor 89, bl. X3, sc. 1, ap. 2, Cluj-Napoca 400689, România

Avocat Alina Szilaghi
Avocat
4.7
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJF5+M7 Cluj-Napoca, România
+40 746 652 986
avocat-alina-szilaghi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Georgiana Geo
Georgiana Geo2 ani în urmă
Relaţia avocat – client trebuie să fie bazată pe încredere. Un avocat trebuie să cunoască toate detaliile legate de caz, chiar aspectele pe care noi le consideram irelevante.Ii mulțumesc D-nei Avocat Alina Szilaghi pentru profesionalismul de care a dat dovadă și o recomand tuturor celor care au nevoie de un avocat într-adevăr FOARTE BUN.
GMC WORKS
GMC WORKS2 ani în urmă
Am gasit intelegere si profesionalism ! S-au folosit cele mai bune cai de atac pentru soluționarea spetei mele , iar rezultatul in final a fost cel sperat .
Recomand cu incredere serviciile cabinetului doamnei avocat Alina Szilaghi ! Si pe viitor am sa o consider că si prima alegere !
Oana Andreea Giurgea
Oana Andreea Giurgea2 ani în urmă
Un avocat excelent câte a dat dovada de empatie și profesionalism. O combinație foarte greu de găsit. O recomand pe doamna avocat cu toată inima!
M A
M A2 ani în urmă
O persoana foarte irascibila, nepoliticoasa și mincinoasă. De o etica mai mult decât îndoielnică. Complet inconștienta de pericolul la care se expune procedând asa. Doamne ferește sa te reprezinte când ai mai mare nevoie. De evitat!
Georgiana Vaculov
Georgiana Vaculov2 ani în urmă
Foarte buna colaborare am avut cu Dna avocat ii multumesc din suflet pentru tot efortul depus in castigarea procesului meu si implicarea maxima de care a dat dovada
Ildiko Varga
Ildiko Varga2 ani în urmă
Buna ziua. După 4 ani am reușit sa obținem o victorie mult așteptata. Va mulțumesc mult doamna avocat . Va mulțumesc mult pentru răbdare și pricepere.
Monica Tatulescu
Monica Tatulescu2 ani în urmă
Multumesc cabinetului de avocatura Szilaghi Alina pentru asistenta calificata si implicarea promta in rezolvarea unui litigiu referitor la un accident de munca petrecut in firma pe care o conduc. Adevaratii profesionisti aduc intotdeauna plusul de seriozitate si maleabilitate in rezolvarea unor probleme delicate, cum ar fi cea a unui accident la locul de munca.
Radu C
Radu C2 ani în urmă
Am colaborat din afara țării cu doamna Avocat Alina Szilaghi.
Am solicitat serviciile dânsei pentru o contestație la executare. A fost foarte amabilă la telefon. Mi-a finalizat procesul cu bine si sunt foare plăcut impresionat. O bună profesionistă, sufletistă și corectă. La onorarii a fost exact cum mi-a spus de la început, nu a încercat să le măreasca prin tertipuri cum fac alții. O recomand oricui și dacă ar fi nevoie, tot la dansa aş apela, nu mi-a dezamagit asteptările.
Recomand
Locații recomandate