/Cluj/Avocat

Iuliu Rusu Cabinet de Avocat

Strada Horea nr. 65, Cluj-Napoca 400202, România

Iuliu Rusu Cabinet de Avocat
Avocat
3.2
11 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
QHJP+HW Cluj-Napoca, România
+40 741 794 978
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian1 an în urmă
Am avut de-a face cu acest domn avocat... Sa comportat frumos până la ultima etapă, acolo a primit banii și pauză, poate termină ce a rămas într-o altă viață că aproapele de un an nu mai este disponibil. Nu-i in localitate, nu-i la birou, nu, nu și tot așa...
Marcel Galea1 an în urmă
Un "avocat" de tot rahatul!! A inceput pentru firma mea demersuri la ONRC in 2021 si pana acum nu a reusit sa le finalizeze. Suntem in 2023, nu mai raspunde la telefon, uneori da mesaj ca "saptamana viitoare se rezolva". Increddibil ca mai lucreaza in domeniu.
Va Vasy
Va Vasy2 ani în urmă
Am apelat la serviciile acestui "avocat" și a durat 4 luni înființarea unei firme, după multe apeluri, amânări și nelipsitele minciuni. "Vineri iese firma avem toate actele" ( și de-abia marțea următoare erau depuse doar actele, după ce am verificat pe onrc). Nu recomand în niciun caz, o bătaie de joc...
Lucian Maja
Lucian Maja3 ani în urmă
Un avocat tânăr, inteligent și profesionist
Am avut numai interacțiuni pozitive cu el
La înființarea firmei, sfaturi utile și gratuite, prietenos
Îl recomand 👍👍👍
Silvia ioana
Silvia ioana3 ani în urmă
Om de toata jena...nu-si merita cele 4 stele, m-am luat dupa media review-urilor dar am avut cea mai nasoala experienta cu omu asta, neserios si nesimtit. Ma bucur ca am terminat si nu mai am de-aface cu el, imi pare rau ca nu am tinut cont de celalalt review de 1*, am zis ca e caz exceptional...defapt e realitatea.
Fillavandrel
Fillavandrel3 ani în urmă
Am apelat la serviciile Cabinet Avocat Rusu Iuliu.Am fost mulțumit de serviciile oferite.
Puteți merge cu încredere.
Fabian C
Fabian C4 ani în urmă
Am folosit cabinetul de avocatura de la Iuliu Rusu, si sunt foarte dezamagit de "serviciile" prestate.
pentru o infintare de societate, ne-am tras stanga dreapta, mai bine de 30 de zile! o firma se poate face in 3-5 zile, maxim. am apelat la avocatul Iuliu Rusu, in speranta ca putem rezolva repede, si bine. mereu am fost prioritizat pentru altceva.
Pentru ridicare de acte, m-a amanat mai bine de alte 3-4 saptamani. In permanenta a avut alte prioritati. Recomand din suflet sa NU lucrati cu avocatul Iuliu Rusu decat daca vreti sa pierdeti bani si sa isi bata cineva joc timpul vostru.
Pentru 1100 de lei + bani de curier + alte acte cheltuieli nu au fost in discutie, interesul acestui avocat este 0 barat.
Ca sa reusesc sa scot actele la el, a trebuit sa fac reclamatie la ANPC, la baroul din Sibiu is la baroul din Cluj Napoca.
Un avocat care ofera cel mai mic nivel de calitate si de interes.
Marius Soporan
Marius Soporan4 ani în urmă
Domnul avocat s-a ocupat de toata documentatia necesara, inclusiv cu institutiile statului ( eu nefiind in oras mare parte). Recomand cu incredere. Multumesc
Szilagyi Radu Bogdan
Szilagyi Radu Bogdan4 ani în urmă
Servicii de calitate.Seriozitate si promptitudine.
Florin Muntean
Florin Muntean4 ani în urmă
Locații recomandate