/Buzau/Avocat

BIROUL INDIVIDUAL NOTARIAL SIMION SAMIR

Strada Păcii 3, Buzău 127675, România

BIROUL INDIVIDUAL NOTARIAL SIMION SAMIR
Avocat
4
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5R2C+JM Buzău, România
+40 762 380 980
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–15
Marți: 9–15
Mirecuri: 9–15
Joi: 9–15
Vineri: 9–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicoleta Mihai
Nicoleta Mihai2 ani în urmă
Profesionalism, dăruire și servicii la superlativ! Recomand!
CTR
CTR2 ani în urmă
Comunica dificil, prin secretara, ca telefonul fara fir, nu te poti intelege cu ei, iti pierd timpul cu consultatii inutile in loc sa iti rezolve problema. Nu recomand decat daca aveti bani si timp de pierdut si nervi de uzat. Am sunat in alta parte si mi-au rezolvat instant problema, fara timp pierdut.
I Molnar
I Molnar4 ani în urmă
La domnul notar s-a putut realiza o vanzare intr-o zi, acolo unde alte 4 birouri notariale spuneau ca nu se poate decat in 2-3 zile. Respectul fata de client, profesionalismul si implicarea fac diferenta!
Stefania Smeianu
Stefania Smeianu2 ani în urmă
Nu recomand colaborarea cu acest birou! Este o lipsa totala de comunicare! S-a solicitat acestui birou notarial, o procura pentru contabilitate( depuneri doc on-line). Desi am facut programare, am sunat ca sa vad cand este mai ok sa ajung, si am transmis actele prin e-mail, am stat inca vre-o 40 de min., pana au terminat de redactat procura.
La momentul la care am avut de achitat serviciile pentru emiterea procurii, s-a scos bonul, si nici nu m-au intrebat de vreo modalitate de plata. Nu mi-au taiat factura, nu am putut achita cu cardul si nu au putut pune cuiul societatii pe bon.
Pe deasupra, m-am trezit cu un onorariu in plus, deoarece dansul a foarte curios sa vada statutul fimei (daca este in faliment). Atitudinea a lasat de dorit. Nu se justifica acest comportament!! Plus ca, la momentul la care am intrebat de ce trebuie sa achit eu ca si client pentru aceste informatii pe care dansul doreste sa le verifice ( probabil pentru ca nu necunoastem) , a spus ca dansul decide. Era normal sa ma intrebe daca sunt de acord ca dansul sa daca anumite demersuri. La inchidere, imi spune ca daca nu imi convine, pot sa las documentele si sa plec, asta in cazul in care am pierdut timp de la ora 13:00.
Bogdan Neculai
Bogdan Neculai2 ani în urmă
Am așteptat sa mă programeze 2 săptămâni... Dupa a mai trecut ceva timp pana m a programat, iar cand m am dus in ziua si ora respectiva, m au trimis acasa ca nu sunt gata actele.. ținând cont ca am târât după mine martorii si am lipsit de la serviciu si am pierdut timpul.. mi au zis sa aștept telefon după amiază pentru reprogramare ... Daca nu sunam eu a doua zi, ei tot nu ma sunau... Acum cand am sunat iar la câteva zile dupa cica m au programat, mi au zis ca a intervenit alt ceva si sa uit data aia de programare.. Am ales acest notar pentru ca am auzit de el ca este unul dintre cei mai buni si rapizi, exact de ce aveam nevoie.. mai ales de rapiditatea, dar se pare ca nu a fost asa.. si pe lângă asta mai este si scump.. daca nu plateam avans.. plecam la altul, dar sunt sanse sa ma lipsesc de avans si sa caut alt notar.. Daca se putea sa nu dau nicio stea.. nu o dadeam nici pe aia.
Violeta Elena David
Violeta Elena David2 ani în urmă
Un adevarat profesionist. Experienta si daruire fata de oameni. Tot respectul meu, domnule notar. Sa fiti sanatos sa ajutati cat mai multi oameni.
Dan Marcu
Dan Marcu2 ani în urmă
Am avut o experiență plăcută in contextul ca agentia imobiliară Pro Imob Manolache si domnul notar Samir si au facut treaba foarte bine explicând toate detaliile de care am avut nevoie. Sunt profesioniști. Recomand cu incredere
Edi chircu
Edi chircu2 ani în urmă
un om cu experienta si daruire, un adevarat profesionist.
felicitari intregului colectiv !
Locații recomandate